Weruh Kartune


Nining-Sanjaya_2
Versi: Nining Sanjaya

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Mung modal tampang..

Manis omonge pinter ngerayu,
Akeh wong wadon lara atine..
Yen wis kelakon ngisep madune,
Bli due salah diputus cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: uscnqbcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Weruh Kartune]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:16]
[00:00.03]Weruh Kartune
[00:00.03]by: Nining Sanjaya
[00:40.03]
[00:42.03]>>>
[00:43.03]>>
[00:44.03]>
[00:45.03]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[00:49.13]Sebab sun weruh kartune sampean..
[00:55.48]Wong lanang ganteng,
[00:58.92]Pengobral cinta..
[01:01.88]
[01:09.00]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[01:13.24]Sebab sun weruh kartune sampean..
[01:19.55]Wong lanang ganteng,
[01:23.27]Mung modal tampang..
[01:26.27]Manis omonge pinter ngerayu,
[01:32.74]Akeh wong wadon lara atine..
[01:39.33]Yen wis kelakon ngisep madune,
[01:45.70]Bli due salah diputus cinta..
[01:52.62]Wis aja marek marek maning duh kakang..
[01:58.34]
[02:35.05]>>>
[02:36.05]>>
[02:37.05]>
[02:38.05]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[02:41.81]Romantis lan sopan..
[02:46.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[02:49.58]Gawe bli tahan..
[02:53.42]
[03:07.00]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[03:10.53]Romantis lan sopan..
[03:15.19]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[03:18.79]Gawe bli tahan..
[03:22.59]Sekien kakang marek ning kula,
[03:28.12]Ngobral janji idih bli sudi..
[03:35.52]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[03:40.12]Sebab sun weruh kartune sampean..
[03:46.40]Wong lanang ganteng,
[03:49.97]Pengobral cinta..
[03:53.12]Wis aja marek marek maning duh kakang..
[03:58.80]
[04:35.02]>>>
[04:36.02]>>
[04:37.02]>
[04:38.02]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[04:41.69]Romantis lan sopan..
[04:46.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[04:49.72]Gawe bli tahan..
[04:53.64]
[05:06.88]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[05:10.81]Romantis lan sopan..
[05:15.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[05:19.08]Gawe bli tahan..
[05:22.88]Sekien kakang marek ning kula,
[05:28.40]Ngobral janji idih bli sudi..
[05:35.69]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[05:40.41]Sebab sun weruh kartune sampean..
[05:46.58]Wong lanang ganteng,
[05:50.31]Pengobral cinta..
[05:54.47]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[05:58.01]Wis aja marek marek maning..
[06:00.64]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[06:03.99]Wis aja marek marek maning..
[06:07.41]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s