Weruh Kartune


Versi: Nining Sanjaya

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Mung modal tampang..

Manis omonge pinter ngerayu,
Akeh wong wadon lara atine..
Yen wis kelakon ngisep madune,
Bli due salah diputus cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *