Siksa Batin


Rini-Jhonita
Versi: Rini Jhonita

Kakang aja gawe lara,
Kula sekien sengsara..
Jarene arepan nggo temenan,
Nyatane kakang mung nggo dolanan..

Tiwas kulane pasrah,
Jiwa kelawan raga..
Sekien kakang bli gelem ngawin,
Akhire kula kesiksa batin..

reff:
Lampit gulung gletak ning jogan,
Kula nelangsa gara-gara sampean..

Sumpae arepan niburi,
Najan kien kakang masih due rabi..
Arep jaluk tanggung-jawabe,
Supaya jabang ana bapane..

Tiwas kulane pasrah,
Jiwa kelawan raga..
Sekien kakang bli gelem ngawin,
Akhire kula kesiksa batin..

reff:
Lampit gulung gletak ning jogan,
Kula nelangsa gara-gara sampean..

Sumpae arepan niburi,
Najan kien kakang masih due rabi..
Arep jaluk tanggung-jawabe,
Supaya jabang ana bapane..

Kakang aja gawe lara,
Kula sekien sengsara..
Jarene arepan nggo temenan,
Nyatane kakang mung nggo dolanan..
——————
[ver: lyrics]
[id: kvhqqncu]
[ar: Rini Jhonita]
[ti: Siksa Batin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:51]
[00:00.02]Siksa Batin
[00:00.02]by: Rini Jhonita
[00:56.05]
[00:58.05]>>>
[00:59.05]>>
[01:00.05]>
[01:01.05]Kakang aja gawe lara,
[01:07.86]Kula sekien sengsara..
[01:15.96]Jarene arepan nggo temenan,
[01:23.54]Nyatane kakang mung nggo dolanan..
[01:31.37]
[01:41.33]Tiwas kulane pasrah,
[01:48.61]Jiwa kelawan raga..
[01:56.39]Sekien kakang bli gelem ngawin,
[02:04.32]Akhire kula kesiksa batin..
[02:12.02]
[02:50.16]>>>
[02:51.16]>>
[02:52.16]>
[02:53.16]Lampit gulung gletak ning jogan,
[03:00.13]Kula nelangsa gara-gara sampean..
[03:10.39]
[03:20.40]Sumpae arepan niburi,
[03:27.74]Najan kien kakang masih due rabi..
[03:37.89]Arep jaluk tanggung-jawabe,
[03:47.03]Supaya jabang ana bapane..
[03:54.12]
[03:56.12]Tiwas kulane pasrah,
[04:02.90]Jiwa kelawan raga..
[04:10.47]Sekien kakang bli gelem ngawin,
[04:18.58]Akhire kula kesiksa batin..
[04:26.03]
[05:04.03]>>>
[05:05.03]>>
[05:06.03]>
[05:07.03]Lampit gulung gletak ning jogan,
[05:14.18]Kula nelangsa gara-gara sampean..
[05:23.96]
[05:34.22]Sumpae arepan niburi,
[05:41.56]Najan kien kakang masih due rabi..
[05:51.89]Arep jaluk tanggung-jawabe,
[06:01.02]Supaya jabang ana bapane..
[06:08.18]
[06:11.24]Kakang aja gawe lara,
[06:18.58]Kula sekien sengsara..
[06:26.18]Jarene arepan nggo temenan,
[06:33.75]Nyatane kakang mung nggo dolanan..
[06:41.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s