Siksa Batin


Versi: Rini Jhonita

Kakang aja gawe lara,
Kula sekien sengsara..
Jarene arepan nggo temenan,
Nyatane kakang mung nggo dolanan..

Tiwas kulane pasrah,
Jiwa kelawan raga..
Sekien kakang bli gelem ngawin,
Akhire kula kesiksa batin..

reff:
Lampit gulung gletak ning jogan,
Kula nelangsa gara-gara sampean..

Sumpae arepan niburi,
Najan kien kakang masih due rabi..
Arep jaluk tanggung-jawabe,
Supaya jabang ana bapane..

Tiwas kulane pasrah,
Jiwa kelawan raga..
Sekien kakang bli gelem ngawin,
Akhire kula kesiksa batin..

reff:
Lampit gulung gletak ning jogan,
Kula nelangsa gara-gara sampean..

Sumpae arepan niburi,
Najan kien kakang masih due rabi..
Arep jaluk tanggung-jawabe,
Supaya jabang ana bapane..

Kakang aja gawe lara,
Kula sekien sengsara..
Jarene arepan nggo temenan,
Nyatane kakang mung nggo dolanan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *