Nemu Senenge


Versi: Suliyana

Wis sun terimo welase,
Mergo sing tahan sun disanjung..
Koyo sabdane pujonggo,
Riko kadhung ngomong..
Sampek temebluk ati iki,
Keneng rayuane..

Wis sing bingung maning,
Isun kadhung wadul..
Mergo ono riko,
Hang sun percoyo..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..

reff:
Wis sun terimo welase,
Mergo sing tahan sun disanjung..
Koyo sabdane pujonggo,
Riko kadhung ngomong..
Sampek temebluk ati iki,
Keneng rayuane..

Wis sing bingung maning,
Isun kadhung wadul..
Mergo ono riko,
Hang sun percoyo..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..

Bungah atinisun,
Welas iki riko tompo..
Mung restune Illahi,
Mung restune Illahi..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..
Sun lan riko,
Mugo nemu senenge..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *