Bedo Agomo


Versi: Wandra ft. Vita

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

reff:

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *