Ilang Welase (vita)


Vita_2
Versi: Vita

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

reff:
WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nblbqkcu]
[ar: Vita]
[ti: Ilang Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.04]Ilang Welase
[00:00.04]by: Vita
[00:27.11]
[00:29.11]>>>
[00:30.11]>>
[00:31.11]>
[00:32.11]Wis sing keneng isun percoyo,
[00:39.11]Kabeh janji lan welase riko..
[00:45.81]Nong janjine mung isun selawase,
[00:51.96]Nyatane saiki ilang welase..
[00:57.82]
[01:11.81]Wis sing keneng isun percoyo,
[01:17.97]Kabeh janji lan welase riko..
[01:25.44]Nong janjine mung isun selawase,
[01:31.35]Nyatane saiki ilang welase..
[01:37.88]Mulo manis janji riko,
[01:43.79]Gawe bungah roso ati iki..
[01:50.33]Dhung weruh bakale gedigi,
[01:56.69]Bangur wurung..
[02:01.89]
[02:03.12]Sun kenal riko saiki getun,
[02:09.68]Sun weruh riko
[02:12.53]mung trimo gawe sun bingung..
[02:16.88]Ilang welase riko nyang isun,
[02:23.05]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[02:30.71]
[02:55.08]>>>
[02:56.08]>>
[02:57.08]>
[02:58.08]Wis sing keneng isun percoyo,
[03:04.08]Kabeh janji lan welase riko..
[03:10.59]Nong janjine mung isun selawase,
[03:17.06]Nyatane saiki ilang welase..
[03:23.72]Mulo manis janji riko,
[03:29.19]Gawe bungah roso ati iki..
[03:35.72]Dhung weruh bakale gedigi,
[03:42.32]Bangur wurung..
[03:48.80]Sun kenal riko saiki getun,
[03:55.45]Sun weruh riko
[03:58.24]mung trimo gawe sun bingung..
[04:02.04]Ilang welase riko nyang isun,
[04:08.51]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[04:15.09]Sun kenal riko saiki getun,
[04:21.39]Sun weruh riko
[04:24.50]mung trimo gawe sun bingung..
[04:29.39]Ilang welase riko nyang isun,
[04:36.43]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[04:44.38]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s