Ilang Welase (vita)

Versi: Vita

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

REFF:
WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *