Seketip Mata


Susy-Arzetty_9
Versi: Susy Arzetty

Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..

Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..

Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..

Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..

Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..

Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..

Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..

Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..

Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..

Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
——————
[ver: lyrics]
[id: ziplqucu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Seketip Mata]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:10]
[00:00.03]Seketip Mata
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:43.37]
[00:45.37]>>>
[00:46.37]>>
[00:47.37]>
[00:48.37]Seketip mata kadang katon,
[00:53.11]Rembese mata sun ketuon..
[00:58.58]Jagat peteng kilate padang,
[01:03.24]Banyu mata melimbang-limbang..
[01:08.91]Mendung peteng ngadang tekane sampean,
[01:17.55]Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
[01:26.03]
[01:37.09]Ning mata kaya kekatonen,
[01:41.51]Guyone jua gawe demen..
[01:46.56]Ning kuping kaya rerungonen,
[01:51.79]Bisikane mesra gawe kangen..
[01:56.75]Kaya ora sanggup ngilangakene,
[02:05.15]Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
[02:16.41]Seketip mata kadang katon,
[02:22.70]Rembese mata sun ketuon..
[02:28.49]
[02:56.40]>>>
[02:57.40]>>
[02:58.40]>
[02:59.40]Apa kakang bli ngrasakaken,
[03:03.94]Yen ana sing lagi kangen..
[03:09.28]Ora sanggup yen ditinggalaken,
[03:14.10]Bli kuat lawas diangguraken..
[03:19.06]
[03:30.04]Ibarat sawah ketiga,
[03:34.65]Langka udan nela bli krasa..
[03:40.17]Ana banyu setaun sepisan,
[03:44.91]Yen ketemu usum-usuman..
[03:50.39]
[03:52.88]Ning mata kaya kekatonen,
[03:57.60]Guyone jua gawe demen..
[04:03.33]Ning kuping kaya rerungonen,
[04:08.24]Bisikane mesra gawe kangen..
[04:13.59]Kaya ora sanggup ngilangakene,
[04:21.86]Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
[04:33.12]Seketip mata kadang katon,
[04:39.03]Rembese mata sun ketuon..
[04:44.44]
[05:12.63]>>>
[05:13.63]>>
[05:14.63]>
[05:15.63]Apa kakang bli ngrasakaken,
[05:20.16]Yen ana sing lagi kangen..
[05:25.33]Ora sanggup yen ditinggalaken,
[05:29.81]Bli kuat lawas diangguraken..
[05:35.28]
[05:46.16]Ibarat sawah ketiga,
[05:50.76]Langka udan nela bli krasa..
[05:56.24]Ana banyu setaun sepisan,
[06:01.03]Yen ketemu usum-usuman..
[06:06.82]
[06:09.30]Seketip mata kadang katon,
[06:13.60]Rembese mata sun ketuon..
[06:19.43]Jagat peteng kilate padang,
[06:24.17]Banyu mata melimbang-limbang..
[06:29.83]Mendung peteng ngadang tekane sampean,
[06:37.05]Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
[06:49.80]Seketip mata kadang katon,
[06:55.10]Rembese mata sun ketuon..
[07:00.44]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s