Seketip Mata


Versi: Susy Arzetty

Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..

Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..

Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..

Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..

Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..

Ning mata kaya kekatonen,
Guyone jua gawe demen..
Ning kuping kaya rerungonen,
Bisikane mesra gawe kangen..

Kaya ora sanggup ngilangakene,
Tuma wulu mata bayang-bayang bae..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

reff:
Apa kakang bli ngrasakaken,
Yen ana sing lagi kangen..
Ora sanggup yen ditinggalaken,
Bli kuat lawas diangguraken..

Ibarat sawah ketiga,
Langka udan nela bli krasa..
Ana banyu setaun sepisan,
Yen ketemu usum-usuman..

Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..
Jagat peteng kilate padang,
Banyu mata melimbang-limbang..

Mendung peteng ngadang tekane sampean,
Gludug kulon muni bareng tek tangisi..
Seketip mata kadang katon,
Rembese mata sun ketuon..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *