Kendang Kempul


Candra-Banyu_Melinda
Versi: Candra Banyu ft. Melinda

Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

reff:
Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
———————
[ver: lyrics]
[id: akqpqhcu]
[ar: Candra Banyu ft. Melinda]
[ti: Kendang Kempul]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.02]Kendang Kempul
[00:00.02]by: Candra Banyu ft. Melinda
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Nono tentreme roso ati,
[00:38.17]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[00:41.66]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[00:45.08]Lk: Katon-katonen bacote..
[00:49.12]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[00:52.72]Pr: Jantung isun wis semendal..
[00:56.34]Pr: Rupan riko unyik riko,
[00:59.82]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[01:03.68]
[01:30.02]>>>
[01:31.02]>>
[01:32.02]>
[01:33.02]Lk: Kepingine ati iki,
[01:36.45]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[01:40.20]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[01:43.61]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[01:47.48]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[01:51.02]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[01:54.88]Pr: Nyambung roso muket ati,
[01:58.24]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[02:02.11]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:05.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:09.19]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:12.81]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:17.17]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Lk: Nono tentreme roso ati,
[02:49.30]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[02:52.96]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[02:56.25]Lk: Katon-katonen bacote..
[03:00.29]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[03:03.66]Pr: Jantung isun wis semendal..
[03:07.57]Pr: Rupan riko unyik riko,
[03:10.93]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[03:15.04]
[03:41.02]>>>
[03:42.02]>>
[03:43.02]>
[03:44.02]Lk: Kepingine ati iki,
[03:48.13]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[03:51.38]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[03:55.00]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[03:58.80]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:02.46]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:06.01]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:09.56]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:13.35]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:16.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:20.20]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:24.04]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:30.03]Lk: Kepingine ati iki,
[04:33.30]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[04:37.06]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[04:40.41]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[04:44.33]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:47.87]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:51.49]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:54.90]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:58.81]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:02.06]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:05.84]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:09.64]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:13.44]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:16.87]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:20.54]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:24.09]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:28.94]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s