Kendang Kempul


Versi: Candra Banyu ft. Melinda

Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

reff:
Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *