Lalekno Baen


Mahesa_13
Versi: Mahesa

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

reff:
Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono isun wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Sun peluk larene..
Riko sing usah nyawang,
Tuwas iluh banyu moto mili..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uhapqccu]
[ar: Mahesa]
[ti: Lalekno Baen]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:32]
[00:00.06]Lalekno Baen
[00:00.06]by: Mahesa
[00:43.06]
[00:45.06]>>>
[00:46.06]>>
[00:47.06]>
[00:48.06]Sing nyongko pungkasane,
[00:52.06]Rusak atinisun..
[00:54.59]Wis ping piro baen,
[00:58.13]Riko ngejur batin iki..
[01:02.67]Wis cukup riko gawe,
[01:06.15]Ajur urip isun..
[01:09.88]Sak wise riko,
[01:12.62]Ngandoh ati nong wong liyo..
[01:16.73]Remek rasane rogo iki..
[01:24.38]Lalekno baen isun,
[01:27.99]Teko urip riko..
[01:31.72]Kerono riko wis,
[01:35.45]Ono pilihan liyo..
[01:38.88]Tinggalen isun ring kene,
[01:42.67]Peluken larene..
[01:46.34]Myakne isun hang nyawang,
[01:49.39]Masio eluh banyu moto mili getih..
[02:00.34]
[02:05.06]Sing nyongko pungkasane,
[02:09.11]Rusak atinisun..
[02:12.47]Wis ping piro baen,
[02:15.14]Riko ngejur batin iki..
[02:19.74]Wis cukup riko gawe,
[02:23.42]Ajur urip isun..
[02:26.91]Sak wise riko,
[02:29.84]Ngandoh ati nong wong liyo..
[02:33.56]Remek rasane rogo iki..
[02:41.18]Lalekno baen isun,
[02:44.70]Teko urip riko..
[02:48.74]Kerono riko wis,
[02:52.42]Ono pilihan liyo..
[02:55.72]Tinggalen isun ring kene,
[02:59.76]Peluken larene..
[03:03.68]Myakne isun hang nyawang,
[03:06.84]Masio eluh banyu moto mili getih..
[03:16.80]
[03:57.05]>>>
[03:58.05]>>
[03:59.05]>
[04:00.05](Lalekno baen isun,)
[04:02.95](Teko urip riko..)
[04:05.82](Kerono isun wis,)
[04:09.63](Ono pilihan liyo..)
[04:13.49](Tinggalen isun ring kene,)
[04:16.96](Sun peluk larene..)
[04:20.70](Riko sing usah nyawang,)
[04:24.63](Tuwas iluh banyu moto mili..)
[04:30.91]Lalekno baen isun,
[04:35.26]Teko urip riko..
[04:39.05]Kerono riko wis,
[04:42.91]Ono pilihan liyo..
[04:45.96]Tinggalen isun ring kene,
[04:49.87]Peluken larene..
[04:53.42]Myakne isun hang nyawang,
[04:57.78]Masio eluh banyu moto mili getih..
[05:09.04]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s