Lalekno Baen


Versi: Mahesa

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

Sing nyongko pungkasane,
Rusak atinisun..
Wis ping piro baen,
Riko ngejur batin iki..

Wis cukup riko gawe,
Ajur urip isun..
Sak wise riko,
Ngandoh ati nong wong liyo..
Remek rasane rogo iki..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

reff:
Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono isun wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Sun peluk larene..
Riko sing usah nyawang,
Tuwas iluh banyu moto mili..

Lalekno baen isun,
Teko urip riko..
Kerono riko wis,
Ono pilihan liyo..

Tinggalen isun ring kene,
Peluken larene..
Myakne isun hang nyawang,
Masio eluh banyu moto mili getih..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *