Kepaling


Versi: Vita Alvia

Haa..
Kadhung riko ngerti tuluse welas,
Hang ono ring dasar ati iki..
Sing kiro riko tego ngelarani,
Natoni hang koyo gedigi..

Nyejo riko bujar taline welas,
Hang seru singset isun bundeli..
Semembur riko buang sio-sio,
Mung mergo ngerih welas hang liyo..

reff:
Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Kepaling welas isun,
Kepaling atinisun..

reff:
Kadhung riko ngerti tuluse welas,
Hang ono ring dasar ati iki..
Sing kiro riko tego ngelarani,
Natoni hang koyo gedigi..

Nyejo riko bujar taline welas,
Hang seru singset isun bundeli..
Semembur riko buang sio-sio,
Mung mergo ngerih welas hang liyo..

reff:
Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Welas isun kepaling-paling,
Mlebu metu dalan buntu sun sing iling..
Arep maju ati wis kadhung tatu,
Arep mundur isun wis kadhung ancur..

Kepaling welas isun,
Kepaling atinisun..
Kepaling welas isun,
Kepaling atinisun..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *