Tembang Rawat Rawat


Vita-KDI_11
Versi: Vita KDI

Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

reff:
Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
——————
[ver: lyrics]
[id: vkcawzch]
[ar: Vita KDI]
[ti: Tembang Rawat Rawat]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Tembang Rawat Rawat
[00:00.04]by: Vita KDI
[00:32.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
[00:44.22]Kang kinowo angin mongso ketigo..
[00:51.24]Sliramu ngalusut angenan,
[00:58.29]Roso tresno tansoyo ngremboko..
[01:05.49]Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
[01:12.79]Ngelingake sliramu adoh ing paran..
[01:20.45]Gambarmu ra kendat tak sawang,
[01:27.62]Dadi gendro kangenku kumliyar..
[01:35.57]Sliramu opo ora kroso,
[01:42.29]Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
[01:49.58]Opo sliramu ora kulak warto,
[01:56.91]Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..
[02:03.89]
[02:06.12]Tembange rawat rawat,
[02:08.80]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[02:12.41]Tembange rawat rawat,
[02:16.01]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[02:19.75]
[02:48.04]>>>
[02:49.04]>>
[02:50.04]>
[02:51.04]Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
[02:57.37]Kang kinowo angin mongso ketigo..
[03:04.56]Sliramu ngalusut angenan,
[03:12.16]Roso tresno tansoyo ngremboko..
[03:19.80]Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
[03:26.40]Ngelingake sliramu adoh ing paran..
[03:33.98]Gambarmu ra kendat tak sawang,
[03:41.58]Dadi gendro kangenku kumliyar..
[03:49.29]Sliramu opo ora kroso,
[03:55.76]Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
[04:03.22]Opo sliramu ora kulak warto,
[04:10.31]Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..
[04:17.66]
[04:20.02]Tembange rawat rawat,
[04:22.32]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:26.06]Tembange rawat rawat,
[04:29.41]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:33.58]Tembange rawat rawat,
[04:36.76]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:40.56]Tembange rawat rawat,
[04:44.29]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:48.14]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s