Tembang Rawat Rawat

“Tembang Rawat Rawat” Versi Vita KDI

Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

reff:
Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *