Bujang Desa


Nenty-Ardillah_4
Versi: Nenty Ardillah

PANCEN WIS DADI KEMBANG LAMBE,
AKEH WADON KEGODA..
KIEN MANING WIS DADI IDAMANE,
KABEH GADIS DESA..
GAGAHE GANTENGE,
SOPAN PISAN OMONGE..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..

reff:
YEN SEDINA BLI KETEMU,
ATI DADI RINDU..
OH PRIBEN SAMPEAN,
KATON BAE NING MATA..

APA MANING WIS WAYAH BENGI,
TURU SUN RA LALI..
PIKIRAN MELAYANG,
KEBAYANG NING SAMPEAN..
SEKIEN WIS DADI PUJAAN..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..

reff:
YEN SEDINA BLI KETEMU,
ATI DADI RINDU..
OH PRIBEN SAMPEAN,
KATON BAE NING MATA..

APA MANING WIS WAYAH BENGI,
TURU SUN RA LALI..
PIKIRAN MELAYANG,
KEBAYANG NING SAMPEAN..
SEKIEN WIS DADI PUJAAN..

PANCEN WIS DADI KEMBANG LAMBE,
AKEH WADON KEGODA..
KIEN MANING WIS DADI IDAMANE,
KABEH GADIS DESA..
GAGAHE GANTENGE,
SOPAN PISAN OMONGE..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..
——————
[ver: lyrics]
[id: loiiwnch]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Bujang Desa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.03]Bujang Desa
[00:00.03]by: Nenty Ardillah
[00:27.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Pancen wis dadi kembang lambe,
[00:36.49]Akeh wadon kegoda..
[00:39.20]Kien maning wis dadi idamane,
[00:42.37]Kabeh gadis desa..
[00:45.23]Gagahe gantenge,
[00:47.89]Sopan pisan omonge..
[00:51.37]
[00:59.96]Aduh bujang desa kula iki,
[01:03.01]Wis mabuk kepayang..
[01:06.32]Mabuk ning gantenge sampean,
[01:09.30]Sing dadi rebutan..
[01:12.66]Duh kakang kasepe,
[01:15.59]Wibawa ning mlakune..
[01:18.20]Hoo..oohh bujang desa..
[01:22.31]
[01:50.03]>>>
[01:51.03]>>
[01:52.03]>
[01:53.03]Yen sedina bli ketemu,
[01:56.38]Ati dadi rindu..
[02:00.00]Oh priben sampean,
[02:02.05]Katon bae ning mata..
[02:06.34]
[02:12.50]Apa maning wis wayah bengi,
[02:15.98]Turu sun ra lali..
[02:19.36]Pikiran melayang,
[02:21.40]Kebayang ning sampean..
[02:25.38]Sekien wis dadi pujaan..
[02:32.66]
[02:34.83]Aduh bujang desa kula iki,
[02:38.58]Wis mabuk kepayang..
[02:41.68]Mabuk ning gantenge sampean,
[02:44.61]Sing dadi rebutan..
[02:47.71]Duh kakang kasepe,
[02:50.57]Wibawa ning mlakune..
[02:53.44]Hoo..oohh bujang desa..
[02:57.86]
[03:25.76]>>>
[03:26.76]>>
[03:27.76]>
[03:28.76]Yen sedina bli ketemu,
[03:31.76]Ati dadi rindu..
[03:34.94]Oh priben sampean,
[03:37.24]Katon bae ning mata..
[03:41.24]
[03:48.01]Apa maning wis wayah bengi,
[03:51.00]Turu sun ra lali..
[03:54.36]Pikiran melayang,
[03:56.73]Kebayang ning sampean..
[04:00.77]Sekien wis dadi pujaan..
[04:06.93]
[04:10.79]Pancen wis dadi kembang lambe,
[04:13.89]Akeh wadon kegoda..
[04:17.00]Kien maning wis dadi idamane,
[04:20.18]Kabeh gadis desa..
[04:22.92]Gagahe gantenge,
[04:25.77]Sopan pisan omonge..
[04:29.38]
[04:37.17]Aduh bujang desa kula iki,
[04:40.64]Wis mabuk kepayang..
[04:44.00]Mabuk ning gantenge sampean,
[04:46.98]Sing dadi rebutan..
[04:50.10]Duh kakang kasepe,
[04:52.90]Wibawa ning mlakune..
[04:56.00]Hoo..oohh bujang desa..
[05:00.55]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s