Katon Katonen (nanik waluyo)

Versi: Nanik Waluyo

Katon katonen arep turu,
Yo sing biso turu..
Rupan riko,
Panggah ngaton noring moto..

Yo gelebegan,
Gelebegan tumekane dalu..
Opo riko,
Bengi iki ugo kantru-kantru..

reff:
Yo serngenge, gancangono..
Wis rantak ring wetan..
Yo jumbulo..

Lir semilir,
Wayah esuk semilire angin..
Gelem nggowo awak riko..

Yo gelebegan,
Gelebegan tumekane dalu..
Opo riko,
Bengi iki ugo kantru-kantru..

reff:
Yo serngenge, gancangono..
Wis rantak ring wetan..
Yo jumbulo..

Lir semilir,
Wayah esuk semilire angin..
Gelem nggowo awak riko..

Katon katonen arep turu,
Yo sing biso turu..
Rupan riko,
Panggah ngaton noring moto..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *