Katon Katonen (nanik waluyo)


Nanik-Waluyo
Versi: Nanik Waluyo

Katon katonen arep turu,
Yo sing biso turu..
Rupan riko,
Panggah ngaton noring moto..

Yo gelebegan,
Gelebegan tumekane dalu..
Opo riko,
Bengi iki ugo kantru-kantru..

reff:
Yo serngenge, gancangono..
Wis rantak ring wetan..
Yo jumbulo..

Lir semilir,
Wayah esuk semilire angin..
Gelem nggowo awak riko..

Yo gelebegan,
Gelebegan tumekane dalu..
Opo riko,
Bengi iki ugo kantru-kantru..

reff:
Yo serngenge, gancangono..
Wis rantak ring wetan..
Yo jumbulo..

Lir semilir,
Wayah esuk semilire angin..
Gelem nggowo awak riko..

Katon katonen arep turu,
Yo sing biso turu..
Rupan riko,
Panggah ngaton noring moto..
——————
[ver: lyrics]
[id: noozwhch]
[ar: Nanik Waluyo]
[ti: Katon Katonen]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:53]
[00:00.32]Katon Katonen
[00:00.32]by: Nanik Waluyo
[00:45.32]
[00:47.32]>>>
[00:48.32]>>
[00:49.32]>
[00:50.32]Katon katonen arep turu,
[00:55.26]Yo sing biso turu..
[00:59.80]Rupan riko,
[01:03.47]Panggah ngaton noring moto..
[01:09.32]
[01:19.49]Yo gelebegan,
[01:23.81]Gelebegan tumekane dalu..
[01:30.17]Opo riko,
[01:33.77]Bengi iki ugo kantru-kantru..
[01:39.99]
[02:16.88]>>>
[02:17.88]>>
[02:18.88]>
[02:19.88]Yo serngenge, gancangono..
[02:30.84]Wis rantak ring wetan..
[02:35.62]Yo jumbulo..
[02:39.60]
[02:45.09]Lir semilir,
[02:48.03]Wayah esuk semilire angin..
[02:58.87]Gelem nggowo awak riko..
[03:04.65]
[03:13.00]Yo gelebegan,
[03:16.48]Gelebegan tumekane dalu..
[03:22.51]Opo riko,
[03:26.12]Bengi iki ugo kantru-kantru..
[03:33.03]
[04:10.78]>>>
[04:11.78]>>
[04:12.78]>
[04:13.78]Yo serngenge, gancangono..
[04:22.78]Wis rantak ring wetan..
[04:27.48]Yo jumbulo..
[04:31.41]
[04:36.93]Lir semilir,
[04:40.91]Wayah esuk semilire angin..
[04:51.05]Gelem nggowo awak riko..
[04:57.21]
[05:05.16]Katon katonen arep turu,
[05:10.77]Yo sing biso turu..
[05:15.18]Rupan riko,
[05:18.62]Panggah ngaton noring moto..
[05:24.96]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s