Gawan Bayi

Versi: Ita Suwardi

Dongkel wite mahoni,
Ngengkel yen dikandani,
Koyo wis gawan bayi,
Angel setengah mati,
Kowe yen diwenehi ngerti..

Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

reff:
Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *