Gawan Bayi


Ita-Suwardi_2
Versi: Ita Suwardi

Dongkel wite mahoni,
Ngengkel yen dikandani,
Koyo wis gawan bayi,
Angel setengah mati,
Kowe yen diwenehi ngerti..

Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

reff:
Judeg sirah rasane,
Sumpek mikirke kowe,
Terus kurang kepriye,
Nggonku ngetutne kowe,
Anane kok mung disalahke..

Sayang disayang-sayang,
Jebul malah menendang,
Nglarakke ati..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..

Tak lilakke,
Yen kuwi sing kok karepke,
Lungo kepingin urip dewe..

Tak lilakke,
Timbang mung sabendinane,
Ananing mung padudon wae..
——————
[ver: lyrics]
[id: wpbwwhch]
[ar: Ita Suwardi]
[ti: Gawan Bayi]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:00.05]Gawan Bayi
[00:00.05]by: Ita Suwardi
[00:15.05]
[00:17.68]>>>
[00:18.68]>>
[00:19.68]>
[00:20.68]Dongkel wite mahoni,
[00:24.68]Ngengkel yen dikandani,
[00:28.04]Koyo wis gawan bayi,
[00:31.72]Angel setengah mati,
[00:35.32]Kowe yen diwenehi ngerti..
[00:41.43]
[00:45.78]Judeg sirah rasane,
[00:49.32]Sumpek mikirke kowe,
[00:53.13]Terus kurang kepriye,
[00:56.91]Nggonku ngetutne kowe,
[01:00.51]Anane kok mung disalahke..
[01:08.05]Sayang disayang-sayang,
[01:11.16]Jebul malah menendang,
[01:14.76]Nglarakke ati..
[01:20.80]Tak lilakke,
[01:24.98]Yen kuwi sing kok karepke,
[01:31.76]Lungo kepingin urip dewe..
[01:38.78]Tak lilakke,
[01:43.27]Timbang mung sabendinane,
[01:50.05]Ananing mung padudon wae..
[01:56.59]
[02:18.05]>>>
[02:19.05]>>
[02:20.05]>
[02:21.05]Judeg sirah rasane,
[02:24.05]Sumpek mikirke kowe,
[02:27.42]Terus kurang kepriye,
[02:31.15]Nggonku ngetutne kowe,
[02:34.88]Anane kok mung disalahke..
[02:42.52]Sayang disayang-sayang,
[02:45.45]Jebul malah menendang,
[02:49.18]Nglarakke ati..
[02:55.39]Tak lilakke,
[02:59.63]Yen kuwi sing kok karepke,
[03:06.35]Lungo kepingin urip dewe..
[03:13.39]Tak lilakke,
[03:17.92]Timbang mung sabendinane,
[03:24.09]Ananing mung padudon wae..
[03:32.17]
[03:35.05]Tak lilakke,
[03:39.73]Yen kuwi sing kok karepke,
[03:46.45]Lungo kepingin urip dewe..
[03:53.48]Tak lilakke,
[03:58.39]Timbang mung sabendinane,
[04:04.50]Ananing mung padudon wae..
[04:13.02]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s