Rantas Tali Janji

Versi: Vita Alvia

Semilire angin
Hang nyakseni..
Wong loro matri janji
Sumpah urip sampek mati..

Angenane biso
Bebarengan selawase..
Angenane biso
Mangan bareng sak anane..

Saikine isun lan riko
Ombang-ambing..
Kerono siji perkoro
Riko golet banding..

Duh gusti kulo
Kari abot hang kulo songgo..
Kembang pujane ati
Saiki mungkir janji..

Isun ojo dipisahno
Isun ojo diadohno..
Mergo welas ring ati
Hang sun impi-impi..

Isun ojo dipisahno
isun ojo diadohno..
Kadhung welas iki menyang
Bangur nyowo hang ilang..

reff:
Saikine isun lan riko
Ombang-ambing..
Kerono siji perkoro
Riko golet banding..

Duh gusti kulo
Kari abot hang kulo songgo..
Kembang pujane ati
Saiki mungkir janji..
Ho..ho..ho..
Rantas tali janji..

Isun ojo dipisahno
Isun ojo diadohno..
Mergo welas ring ati
Hang sun impi-impi..

Isun ojo dipisahno
isun ojo diadohno..
Kadhung welas iki menyang
Bangur nyowo hang ilang..
Bangur nyowo hang ilang..
Hoooo…
Bangur nyowo hang ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *