Uwis Yo Wis

Versi: Mas Herman

Uwis-uwis ojo digondheli,
Sing uwis ojo digetuni..
Uwis-uwis ojo ditangisi,
Mbok menowo iki kersane gusti..

Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

reff:
Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

Uwis-uwis ojo nangis wae,
Getun kuwi pancen tibo mburi..
Aku lungo ora janji bali,
Slamat tinggal sampai berjumpa lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *