Uwis Yo Wis


Mas-Herman
Versi: Mas Herman

Uwis-uwis ojo digondheli,
Sing uwis ojo digetuni..
Uwis-uwis ojo ditangisi,
Mbok menowo iki kersane gusti..

Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

reff:
Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

Uwis-uwis ojo nangis wae,
Getun kuwi pancen tibo mburi..
Aku lungo ora janji bali,
Slamat tinggal sampai berjumpa lagi..
——————
[ver: lyrics]
[id: bwnawhch]
[ar: Mas Herman]
[ti: Uwis Yo Wis]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.88]Uwis Yo Wis
[00:00.88]by: Mas Herman
[00:16.88]
[00:18.88]>>>
[00:19.88]>>
[00:20.88]>
[00:21.88]Uwis-uwis ojo digondheli,
[00:26.88]Sing uwis ojo digetuni..
[00:33.49]Uwis-uwis ojo ditangisi,
[00:39.70]Mbok menowo iki kersane gusti..
[00:45.68]
[00:47.29]Lilanono aku pamit lungo,
[00:52.21]Wong nyatane tresnamu ngapusi..
[00:58.93]Janji jare sehidup semati,
[01:04.84]Wis ra kurang anggonku ngandani..
[01:11.43]
[01:24.89]>>>
[01:25.89]>>
[01:26.89]>
[01:27.89]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[01:33.69]Awan wengi wajahmu terbayang..
[01:40.47]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[01:46.21]Ning nyatane ora biso digadang..
[01:52.55]
[02:16.88]>>>
[02:17.88]>>
[02:18.88]>
[02:19.88]Lilanono aku pamit lungo,
[02:24.68]Wong nyatane tresnamu ngapusi..
[02:30.95]Janji jare sehidup semati,
[02:37.18]Wis ra kurang anggonku ngandani..
[02:43.02]
[02:56.88]>>>
[02:57.88]>>
[02:58.88]>
[02:59.88]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[03:05.92]Awan wengi wajahmu terbayang..
[03:12.73]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[03:18.64]Ning nyatane ora biso digadang..
[03:25.17]
[03:29.47]Uwis-uwis ojo nangis wae,
[03:34.63]Getun kuwi pancen tibo mburi..
[03:41.60]Aku lungo ora janji bali,
[03:47.32]Slamat tinggal sampai berjumpa lagi..
[03:53.61]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s