Uwis Yo Wis

“Uwis Yo Wis” Versi Mas Herman

Uwis uwis ojo digondheli,
Sing uwis ojo digetuni..
Uwis uwis ojo ditangisi,
Mbok menowo iki kersane gusti..

Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

reff:
Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

Uwis uwis ojo nangis wae,
Getun kuwi pancen tibo mburi..
Aku lungo ora janji bali,
Slamat tinggal sampai berjumpa lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *