Sambel Goang


Ella-Susanti_1
Versi: Ella Susanti

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: svwkwhch]
[ar: Ella Susanti]
[ti: Sambel Goang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.04]Sambel Goang
[00:00.04]by: Ella Susanti
[00:49.04]
[00:51.04]>>>
[00:52.04]>>
[00:53.04]>
[00:54.04]Larane wong digawa demenan,
[01:00.54]Sampe bli kolu
[01:04.05]nginung lan mangan..
[01:08.58]
[01:17.04]Sepelik geni mantak manasi,
[01:24.00]Wis mari demene kula ning laki..
[01:31.97]Ngomong ora wani
[01:35.81]mung bisane nangisi,
[01:39.98]Kakang tega nyakiti..
[01:45.33]
[02:07.15]>>>
[02:08.15]>>
[02:09.15]>
[02:10.15]Wis cukup kula sabare,
[02:13.88]Wis pegel kula nangise,
[02:17.62]Dilelara bae..
[02:23.59]Mbakti ning laki,
[02:26.89]Langka katone..
[02:31.00]
[02:40.82]Apa kula kurang ayu,
[02:44.67]Apasih wis ora napsu,
[02:48.42]Apa wis bli butuh..
[02:54.01]Ning rabi dewek,
[02:57.37]Kaya bli ngaku..
[03:02.04]Jangan gombyang bungbune kuning,
[03:05.47]Sambel goang pedes rasane..
[03:09.33]Kakang aja demenan maning,
[03:12.99]Bli kuat nahan larane..
[03:18.52]
[03:20.95]Sepelik geni mantak manasi,
[03:28.06]Wis mari demene kula ning laki..
[03:35.89]Ngomong ora wani
[03:39.81]mung bisane nangisi,
[03:43.98]Kakang tega nyakiti..
[03:49.33]
[04:11.79]>>>
[04:12.79]>>
[04:13.79]>
[04:14.79]Wis cukup kula sabare,
[04:18.02]Wis pegel kula nangise,
[04:21.82]Dilelara bae..
[04:27.47]Mbakti ning laki,
[04:31.02]Langka katone..
[04:35.56]
[04:45.27]Apa kula kurang ayu,
[04:48.57]Apasih wis ora napsu,
[04:52.29]Apa wis bli butuh..
[04:58.13]Ning rabi dewek,
[05:01.50]Kaya bli ngaku..
[05:06.23]Jangan gombyang bungbune kuning,
[05:09.52]Sambel goang pedes rasane..
[05:13.51]Kakang aja demenan maning,
[05:17.23]Bli kuat nahan larane..
[05:22.34]
[05:25.21]Larane wong digawa demenan,
[05:31.98]Sampe bli kolu
[05:35.32]nginung lan mangan..
[05:40.07]
[05:48.28]Sepelik geni mantak manasi,
[05:55.00]Wis mari demene kula ning laki..
[06:03.16]Ngomong ora wani
[06:07.08]mung bisane nangisi,
[06:11.18]Kakang tega nyakiti..
[06:16.60]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s