Sambel Goang

“Sambel Goang” Versi Ella Susanti

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *