Meneng Meneng Duwe Roso


Mahesa_12
Versi: Mahesa

Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

reff:
Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..
Hooo…
——————-
[ver: lyrics]
[id: naokwvch]
[ar: Mahesa]
[ti: Meneng Meneng Duwe Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:39]
[00:00.04]Meneng Meneng Duwe Roso
[00:00.04]by: Mahesa
[00:50.04]
[00:52.04]>>>
[00:53.04]>>
[00:54.04]>
[00:55.04]Kari demen roso atinisun,
[01:00.78]Nggambaraken riko ring angenan..
[01:10.13]Masio adoh noring moto,
[01:16.48]Nong ati katon kewelo-welo..
[01:24.75]
[01:27.49]Kaindahan ono ring dunyo,
[01:34.18]Koyo mung kanggo isun lan riko..
[01:43.51]Semebrung arum kembang setaman,
[01:50.78]Sampekno isun titip salam,
[01:58.75]Kadhung isun duwe roso..
[02:13.50]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[02:22.90]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[02:30.67]Setuluse ati hang sun duweni,
[02:39.26]Wujud wutuh welas asih iki..
[02:46.16]
[03:39.02]>>>
[03:40.02]>>
[03:41.02]>
[03:42.02]Kari demen roso atinisun,
[03:47.82]Nggambaraken riko ring angenan..
[03:56.39]Masio adoh noring moto,
[04:03.68]Nong ati katon kewelo-welo..
[04:12.76]
[04:15.03]Kaindahan ono ring dunyo,
[04:21.78]Koyo mung kanggo isun lan riko..
[04:30.24]Semebrung arum kembang setaman,
[04:37.28]Sampekno isun titip salam,
[04:45.18]Kadhung isun duwe roso..
[05:00.29]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[05:10.24]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[05:18.33]Setuluse ati hang sun duweni,
[05:26.24]Wujud wutuh welas asih iki..
[05:33.08]Welas sepurane kadhung jare lancang,
[05:41.98]Meneng-meneng duwe roso nong riko..
[05:49.99]Setuluse ati hang sun duweni,
[05:58.15]Wujud wutuh welas asih iki..
[06:04.17]Hooo…
[06:08.85]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s