Meneng Meneng Duwe Roso

“Meneng Meneng Duwe Roso” Versi Mahesa

Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

reff:
Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..
Hooo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *