Meneng Meneng Duwe Roso

Versi: Mahesa

Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

reff:
Kari demen roso atinisun,
Nggambaraken riko ring angenan..
Masio adoh noring moto,
Nong ati katon kewelo-welo..

Kaindahan ono ring dunyo,
Koyo mung kanggo isun lan riko..
Semebrung arum kembang setaman,
Sampekno isun titip salam,
Kadhung isun duwe roso..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..

Welas sepurane kadhung jare lancang,
Meneng-meneng duwe roso nong riko..
Setuluse ati hang sun duweni,
Wujud wutuh welas asih iki..
Hooo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *