Korban Fitnah


Versi: Yuliana ZN

Rumah tangga bakale arepan pisahan,
Anak siji sekien dadi rebutan..
Korban fitnah kula dituduh mendua,
Padahal deweke sing main cinta..
Akhire pisah..

reff:
Kula nerima senajan bareng nangisi,
Wong ora salah malah dipegat ning laki..

Sing gawe lara kula dituduh selingkuh,
Anak siji digawa blolih ketemu..
Kita emboke sing ngupahi susu,
Tapi nangapa blolih ketemu..

Rumah tangga bakale arepan pisahan,
Anak siji sekien dadi rebutan..
Korban fitnah kula dituduh mendua,
Padahal deweke sing main cinta..
Akhire pisah..

reff:
Kula nerima senajan bareng nangisi,
Wong ora salah malah dipegat ning laki..

Sing gawe lara kula dituduh selingkuh,
Anak siji digawa blolih ketemu..
Kita emboke sing ngupahi susu,
Tapi nangapa blolih ketemu..

Rumah tangga bakale arepan pisahan,
Anak siji sekien dadi rebutan..
Korban fitnah kula dituduh mendua,
Padahal deweke sing main cinta..
Akhire pisah..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *