Kudu Kudune

Versi: Mahesa

AMIT-AMIT SEPURANE,
ISUN SING BISO NYENENGAKEN RIKO..
DUDU MERGANE ISUN SING DEMEN MANING,
ONO WIT-WITAN HANG NINGGULI ATI..

MULO WIS KUDU KUDUNE,
ISUN LAN RIKO PISAH NORING KENE..
DURNEYO ATI MAGIH PODO DEMENE,
NYATANE DEMEN HING MESTI URIP BARENG..

reff:
SETEMENE BAIN BATIN KESIKSO,
URIP TANPO RIKO..
RAINO LAN BENGI KEROSO-ROSO,
KATON KATONEN RIKO..
KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..

MULO WIS KUDU KUDUNE,
ISUN LAN RIKO PISAH NORING KENE..
DURNEYO ATI MAGIH PODO DEMENE,
NYATANE DEMEN HING MESTI URIP BARENG..

reff:
SETEMENE BAIN BATIN KESIKSO,
URIP TANPO RIKO..
RAINO LAN BENGI KEROSO-ROSO,
KATON KATONEN RIKO..

KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..
KEPINGIN URIP BARENG,
MUNG KARI ANGEN-ANGEN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *