Gendhinge Wong Ngerandu

Versi: Catur Arum

Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

reff:
Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..

Mergo kembange,
Mungkir janji..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *