Gendhinge Wong Ngerandu


Catur-Arum_10
Versi: Catur Arum

Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..
Mergo kembange,
Mungkir janji..

reff:
Bingunge larene,
Mikiraken kudangane..
Hang sing ono teko,
Suwi sing ono mulih,
Kangen seru larene..

Ngerandu larene,
Tekane kembange atine..
Hang bengen tau janji,
Pamit menyang sedelo,
Nyatane sing nono mulih..

reff:
Sampek kegowo loro,
Ulihe larene mikiri..
Atine keroso-roso,
Gering ulihe nganteni..

Kembang hang dieman-eman,
Nyatane ninggalaken..
Ilang saiki wis ilang,
Sekehe angen-angene..

Mergo kembange,
Mungkir janji..
Mergo kembange,
Mungkir janji..
——————
[ver: lyrics]
[id: aaspwsch]
[ar: Catur Arum]
[ti: Gendhinge Wong Ngerandu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.04]Gendhinge Wong Ngerandu
[00:00.04]by: Catur Arum
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Bingunge larene,
[00:41.97]Mikiraken kudangane..
[00:45.89]Hang sing ono teko,
[00:49.57]Suwi sing ono mulih,
[00:53.24]Kangen seru larene..
[00:57.53]
[01:00.52]Ngerandu larene,
[01:04.21]Tekane kembange atine..
[01:08.64]Hang bengen tau janji,
[01:12.24]Pamit menyang sedelo,
[01:16.04]Nyatane sing nono mulih..
[01:21.75]
[01:52.05]>>>
[01:53.05]>>
[01:54.05]>
[01:55.05]Sampek kegowo loro,
[02:00.05]Ulihe larene mikiri..
[02:07.78]Atine keroso-roso,
[02:16.86]Gering ulihe nganteni..
[02:20.27]
[02:23.07]Kembang hang dieman-eman,
[02:29.32]Nyatane ninggalaken..
[02:33.75]Ilang saiki wis ilang,
[02:41.59]Sekehe angen-angene..
[02:45.95]Mergo kembange,
[02:49.74]Mungkir janji..
[02:53.54]
[03:30.05]>>>
[03:31.05]>>
[03:32.05]>
[03:33.05]Bingunge larene,
[03:37.05]Mikiraken kudangane..
[03:41.25]Hang sing ono teko,
[03:44.79]Suwi sing ono mulih,
[03:48.60]Kangen seru larene..
[03:52.83]
[03:55.56]Ngerandu larene,
[03:59.17]Tekane kembange atine..
[04:03.70]Hang bengen tau janji,
[04:07.21]Pamit menyang sedelo,
[04:11.19]Nyatane sing nono mulih..
[04:16.40]
[04:47.05]>>>
[04:48.05]>>
[04:49.05]>
[04:50.05]Sampek kegowo loro,
[04:55.35]Ulihe larene mikiri..
[05:02.57]Atine keroso-roso,
[05:09.35]Gering ulihe nganteni..
[05:15.01]
[05:18.03]Kembang hang dieman-eman,
[05:24.66]Nyatane ninggalaken..
[05:29.33]Ilang saiki wis ilang,
[05:35.67]Sekehe angen-angene..
[05:41.09]Mergo kembange,
[05:44.86]Mungkir janji..
[05:48.90]Mergo kembange,
[05:52.51]Mungkir janji..
[05:56.12]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s