Inget Riko


Versi: Nuriel

Sun pingin riko welasi,
Sun pingin riko angeni,
Sun pingin riko sayangi..
Myakne roso nong ring ati,
Kegowo ring njero ngimpi,
Myakne osing bakal lali kasih..

Ojo riko gawe gelo,
Ojo riko gawe loro,
Ojo riko golet wong liyo..
Welas isun iki suci,
Sayang isun iki murni,
Hang ono ring njero ati kasih..

reff:
Arep turu enget riko,
Tangi turu kangen riko,
Awan bengi mung katon riko..
Arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

Ojo riko gawe gelo,
Ojo riko gawe loro,
Ojo riko golet wong liyo..
Welas isun iki suci,
Sayang isun iki murni,
Hang ono ring njero ati kasih..

reff:
Arep turu enget riko,
Tangi turu kangen riko,
Awan bengi mung katon riko..
Arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

(Arep turu enget riko,)
(Tangi turu kangen riko,)
(Awan bengi mung katon riko..)
(Ooo..)

Hoo..arep adus enget riko,
Arep mangan enget riko,
Awan bengi mung katon riko..
Ooo ooo ooo ooo..
Ooo ooo ooo ooo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *