Wengis


Jithul-Sumarji_2
Versi: Jithul Sumarji ft. Sriana

Lk:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..

reff:
Pr:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang muspro..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ppokznch]
[ar: Jithul Sumarji ft. Sriana]
[ti: Wengis]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.04]Wengis
[00:00.04]by: Jithul Sumarji ft. Sriana
[01:02.04]
[01:04.00]Lk: >>>
[01:05.00]Lk: >>
[01:06.00]Lk: >
[01:07.00]Aku patenono wae,
[01:12.00]Timbang aku pisah karo kowe..
[01:19.90]Tangismu ono pangkonku,
[01:24.95]Kok nggo tutup wengise atimu..
[01:33.46]Tatune atiku iki,
[01:38.56]Mung sliramu kang biso nambani..
[01:46.41]Balung klopo paribasan,
[01:52.01]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[01:59.90]Tulungono aku iki,
[02:05.38]Ojo nganti aku kok oncati..
[02:13.65]Welasono awak iki,
[02:18.59]Aku pingin kumpul dadi siji..
[02:27.16]Kok wengis temen atimu,
[02:32.51]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[02:40.34]Balekno taline tresno,
[02:45.58]Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..
[02:51.79]
[03:20.96]Pr: >>>
[03:21.96]Pr: >>
[03:22.96]Pr: >
[03:23.96]Aku patenono wae,
[03:28.96]Timbang aku pisah karo kowe..
[03:37.34]Tangismu ono pangkonku,
[03:43.52]Kok nggo tutup wengise atimu..
[03:51.60]Tatune atiku iki,
[03:56.75]Mung sliramu kang biso nambani..
[04:05.66]Balung klopo paribasan,
[04:11.38]Tresnamu jebul ethok-ethok’an..
[04:19.90]Tulungono aku iki,
[04:25.75]Ojo nganti aku kok oncati..
[04:34.33]Welasono awak iki,
[04:39.74]Aku pingin kumpul dadi siji..
[04:48.15]Kok wengis temen atimu,
[04:53.62]Tanpo dosa tego ninggal aku..
[05:02.02]Balekno taline tresno,
[05:07.98]Ojo nganti udhar ilang muspro..
[05:14.20]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s