Wengis

Versi: Jithul Sumarji ft. Sriana

Lk:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang-ilang muspro..

reff:
Pr:
Aku patenono wae,
Timbang aku pisah karo kowe..
Tangismu ono pangkonku,
Kok nggo tutup wengise atimu..

Tatune atiku iki,
Mung sliramu kang biso nambani..
Balung klopo paribasan,
Tresnamu jebul ethok-ethok’an..

Tulungono aku iki,
Ojo nganti aku kok oncati..
Welasono awak iki,
Aku pingin kumpul dadi siji..

Kok wengis temen atimu,
Tanpo dosa tego ninggal aku..
Balekno taline tresno,
Ojo nganti udhar ilang muspro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *