Tresno Suci (ciptadi)


Versi: Ciptadi

Ing wanci lingsir wengi aku,
Ngalamun jroning ati..
Kelingan marang tresno suci aduh,
Sliramu ninggal janji..

Lintang-lintang ambyor aning tawang,
Sumilir angin wengi..
Kelingan naliko semono kowe,
Gawe trenyuhing atiku..

reff:
Duh kusumo wong kang lencir kuning,
Imbangono katresnanku..
Opo ra kroso opo pancen tego,
Kowe ninggalake aku..

Wis pancen dadi lelakonku,
Mugo begjo urip iki..
Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
Ojo lali tresno suci..

reff:
Duh kusumo wong kang lencir kuning,
Imbangono katresnanku..
Opo ra kroso opo pancen tego,
Kowe ninggalake aku..

Wis pancen dadi lelakonku,
Mugo begjo urip iki..
Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
Ojo lali tresno suci..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *