Tresno Suci (ciptadi)


Ciptadi
Versi: Ciptadi

Ing wanci lingsir wengi aku,
Ngalamun jroning ati..
Kelingan marang tresno suci aduh,
Sliramu ninggal janji..

Lintang-lintang ambyor aning tawang,
Sumilir angin wengi..
Kelingan naliko semono kowe,
Gawe trenyuhing atiku..

reff:
Duh kusumo wong kang lencir kuning,
Imbangono katresnanku..
Opo ra kroso opo pancen tego,
Kowe ninggalake aku..

Wis pancen dadi lelakonku,
Mugo begjo urip iki..
Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
Ojo lali tresno suci..

reff:
Duh kusumo wong kang lencir kuning,
Imbangono katresnanku..
Opo ra kroso opo pancen tego,
Kowe ninggalake aku..

Wis pancen dadi lelakonku,
Mugo begjo urip iki..
Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
Ojo lali tresno suci..
——————
[ver: lyrics]
[id: oulvzpch]
[ar: Ciptadi]
[ti: Tresno Suci]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.08]Tresno Suci
[00:00.08]by: Ciptadi
[00:24.08]
[00:26.88]>>>
[00:27.88]>>
[00:28.88]>
[00:29.88]Ing wanci lingsir wengi aku,
[00:36.58]Ngalamun jroning ati..
[00:43.07]Kelingan marang tresno suci aduh,
[00:50.52]Sliramu ninggal janji..
[00:57.12]Lintang-lintang ambyor aning tawang,
[01:05.16]Sumilir angin wengi..
[01:11.87]Kelingan naliko semono kowe,
[01:19.33]Gawe trenyuhing atiku..
[01:25.80]
[01:54.04]>>>
[01:55.04]>>
[01:56.04]>
[01:57.04]Duh kusumo wong kang lencir kuning,
[02:03.24]Imbangono katresnanku..
[02:09.94]Opo ra kroso opo pancen tego,
[02:17.35]Kowe ninggalake aku..
[02:24.12]Wis pancen dadi lelakonku,
[02:31.83]Mugo begjo urip iki..
[02:38.56]Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
[02:46.20]Ojo lali tresno suci..
[02:52.49]
[03:19.54]>>>
[03:20.54]>>
[03:21.54]>
[03:22.54]Duh kusumo wong kang lencir kuning,
[03:29.57]Imbangono katresnanku..
[03:36.84]Opo ra kroso opo pancen tego,
[03:44.06]Kowe ninggalake aku..
[03:51.46]Wis pancen dadi lelakonku,
[03:58.87]Mugo begjo urip iki..
[04:05.59]Yo mung kang dadi panyuwunku siji,
[04:13.06]Ojo lali tresno suci..
[04:19.72]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s