Kangen (tuti trisedya)


Tuti-Trisedya
Versi: Tuti Trisedya

DITINGGAL SEMONO SUWENE,
ROSO KANGEN TANSAH NENG ATIKU..
RINO KLAWAN WENGI TANSAH NGIMPI IMPI,
KETEMU SLIRAMU ONO KENE..

PANCEN ANGEL YEN TERUS KELINGAN,
RIKOLO WONG LORO BEBARENGAN..
RASANE ORA BISO ILANG NENG ATIKU,
KANGENKU MARANG SLIRAMU..

OPO SLIRAMU UGO KOYO NGENE,
TANSAH MIKIRAKE ATIKU..
YEN KELINGAN TANSAH KEBAYANG,
NANDANG KANGEN PENDHAK DINANE..

AKU SOK NANGIS DEWE,
AKU NELONGSO DEWE..
PANCEN AKU KANGEN,
KANGEN TENAN..

TAK ENTENI SLIRAMU,
TAK ENTENI TEKOMU..
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU,
SAWIJI..

reff:
PANCEN ANGEL YEN TERUS KELINGAN,
RIKOLO WONG LORO BEBARENGAN..
RASANE ORA BISO ILANG NENG ATIKU,
KANGENKU MARANG SLIRAMU..

OPO SLIRAMU UGO KOYO NGENE,
TANSAH MIKIRAKE ATIKU..
YEN KELINGAN TANSAH KEBAYANG,
NANDANG KANGEN PENDHAK DINANE..

AKU SOK NANGIS DEWE,
AKU NELONGSO DEWE..
PANCEN AKU KANGEN,
KANGEN TENAN..

TAK ENTENI SLIRAMU,
TAK ENTENI TEKOMU..
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU,
SAWIJI..
TRESNAKU KANGGO SLIRAMU,
SAWIJI..
——————
[ver: lyrics]
[id: lvkczpch]
[ar: Tuti Trisedya]
[ti: Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:00.04]Kangen
[00:00.04]by: Tuti Trisedya
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Ditinggal semono suwene,
[00:19.68]Roso kangen tansah neng atiku..
[00:26.09]Rino klawan wengi tansah ngimpi impi,
[00:32.49]Ketemu sliramu ono kene..
[00:38.40]
[00:41.77]Pancen angel yen terus kelingan,
[00:47.92]Rikolo wong loro bebarengan..
[00:55.07]Rasane ora biso ilang neng atiku,
[01:01.29]Kangenku marang sliramu..
[01:06.45]
[01:09.44]Opo sliramu ugo koyo ngene,
[01:16.90]Tansah mikirake atiku..
[01:23.36]Yen kelingan tansah kebayang,
[01:29.34]Nandang kangen pendhak dinane..
[01:35.51]Aku sok nangis dewe,
[01:39.23]Aku nelongso dewe..
[01:42.53]Pancen aku kangen,
[01:45.21]Kangen tenan..
[01:48.43]Tak enteni sliramu,
[01:51.74]Tak enteni tekomu..
[01:55.09]Tresnaku kanggo sliramu,
[01:58.46]Sawiji..
[02:01.63]
[02:27.03]>>>
[02:28.03]>>
[02:29.03]>
[02:30.03]Pancen angel yen terus kelingan,
[02:35.63]Rikolo wong loro bebarengan..
[02:42.20]Rasane ora biso ilang neng atiku,
[02:48.86]Kangenku marang sliramu..
[02:54.39]
[02:57.49]Opo sliramu ugo koyo ngene,
[03:04.10]Tansah mikirake atiku..
[03:11.08]Yen kelingan tansah kebayang,
[03:16.66]Nandang kangen pendhak dinane..
[03:23.88]Aku sok nangis dewe,
[03:27.18]Aku nelongso dewe..
[03:30.34]Pancen aku kangen,
[03:32.90]Kangen tenan..
[03:36.44]Tak enteni sliramu,
[03:39.68]Tak enteni tekomu..
[03:42.74]Tresnaku kanggo sliramu,
[03:46.02]Sawiji..
[03:49.27]Tresnaku kanggo sliramu,
[03:52.37]Sawiji..
[03:55.55]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s