Ulan Separo


Candra-Banyu_8
Versi: Candra Banyu

Mugo riko biso runguo,
Cacaken tah nuliho menduwur..
Ulan separo iku atinisun,
Tanpo riko tulung jangkepono..

Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..

Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..
——————-
[ver: lyrics]
[id: oiluzoch]
[ar: Candra Banyu]
[ti: Ulan Separo]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:00.06]Ulan Separo
[00:00.06]by: Candra Banyu
[00:30.06]
[00:32.06]>>>
[00:33.06]>>
[00:34.06]>
[00:35.06]Mugo riko biso runguo,
[00:41.06]Cacaken tah nuliho menduwur..
[00:48.78]Ulan separo iku atinisun,
[00:55.06]Tanpo riko tulung jangkepono..
[01:03.58]
[01:05.19]Atinisun mulo kelajut,
[01:12.49]Ngarepaken wutuhe welas..
[01:19.27]Apuwo bengen riko
[01:22.21]nggawe sun seneng,
[01:25.50]Pungkasane riko teblukaken..
[01:33.33]
[01:50.00]>>>
[01:51.00]>>
[01:52.00]>
[01:53.00]Kadhung magih ono
[01:56.40]tulung suraksanen,
[01:59.71]Yo eman-emanen
[02:03.44]nong endi bain gawanen..
[02:07.76]Sun magih nganteni
[02:11.29]temuruse janji,
[02:15.17]Mulo sun sing lilo
[02:18.89]kadhung riko maruh ati..
[02:23.94]
[02:39.05]>>>
[02:40.05]>>
[02:41.05]>
[02:42.05]Atinisun mulo kelajut,
[02:49.65]Ngarepaken wutuhe welas..
[02:56.01]Apuwo bengen riko
[02:59.67]nggawe sun seneng,
[03:02.42]Pungkasane riko teblukaken..
[03:11.07]
[03:26.06]>>>
[03:27.06]>>
[03:28.06]>
[03:29.06]Kadhung magih ono
[03:33.16]tulung suraksanen,
[03:36.41]Yo eman-emanen
[03:40.21]nong endi bain gawanen..
[03:44.51]Sun magih nganteni
[03:48.18]temuruse janji,
[03:51.91]Mulo sun sing lilo
[03:55.64]kadhung riko maruh ati..
[04:01.19]
[04:56.47]>>>
[04:57.47]>>
[04:58.47]>
[04:59.47]Tulung baliko maning,
[05:02.95]Teko nggenepi ati..
[05:07.12]Riko siji-sijine,
[05:10.72]Hang sun arepaken..
[05:14.65]Sigarane nyowo,
[05:18.51]Awak isun..
[05:22.31]Tulung baliko maning,
[05:25.92]Teko nggenepi ati..
[05:30.28]Riko siji-sijine,
[05:33.81]Hang sun arepaken..
[05:37.74]Sigarane nyowo,
[05:41.46]Awak isun..
[05:45.33]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s