Ulan Separo

Versi: Candra Banyu

Mugo riko biso runguo,
Cacaken tah nuliho menduwur..
Ulan separo iku atinisun,
Tanpo riko tulung jangkepono..

Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Atinisun mulo kelajut,
Ngarepaken wutuhe welas..
Apuwo bengen riko nggawe sun seneng,
Pungkasane riko teblukaken..

reff:
Kadhung magih ono tulung suraksanen,
Yo eman-emanen nong endi bain gawanen..
Sun magih nganteni temuruse janji,
Mulo sun sing lilo kadhung riko maruh ati..

reff:
Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..

Tulung baliko maning,
Teko nggenepi ati..
Riko siji-sijine,
Hang sun arepaken..
Sigarane nyowo,
Awak isun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *