Ora Ngiro (nurhana)


Nurhana_24
Versi: Nurhana

Aku ora nate ngiro,
Yen sliramu tego gawe gelo..
Tego gawe loro atiku,
Sing nyoto tulus tresno sliramu..

Biyen jarene janjimu,
Tresnamu amung kanggo awakku..
Nanging saiki nyatane,
Sliramu urip karo dewek’e..

Gelo ati iki gelo,
Biyen kok gampang percoyo..
Marang janji manis,
Sing nyatane amung lamis..

Loro ati iki loro,
Yen eling jaman semono..
Gelane atiku,
Biyen kok tepung sliramu..

reff:
Aku ora nate ngiro,
Yen sliramu tego gawe gelo..
Tego gawe loro atiku,
Sing nyoto tulus tresno sliramu..

Biyen jarene janjimu,
Tresnamu amung kanggo awakku..
Nanging saiki nyatane,
Sliramu urip karo dewek’e..

Gelo ati iki gelo,
Biyen kok gampang percoyo..
Marang janji manis,
Sing nyatane amung lamis..

Loro ati iki loro,
Yen eling jaman semono..
Gelane atiku,
Biyen kok tepung sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oslqzoch]
[ar: Nurhana]
[ti: Ora Ngiro]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.05]Ora Ngiro
[00:00.05]by: Nurhana
[00:23.05]
[00:25.05]>>>
[00:26.05]>>
[00:27.05]>
[00:28.05]Aku ora nate ngiro,
[00:34.05]Yen sliramu tego gawe gelo..
[00:43.90]Tego gawe loro atiku,
[00:51.37]Sing nyoto tulus tresno sliramu..
[01:02.17]Biyen jarene janjimu,
[01:09.44]Tresnamu amung kanggo awakku..
[01:18.93]Nanging saiki nyatane,
[01:26.54]Sliramu urip karo dewek’e..
[01:37.46]Gelo ati iki gelo,
[01:43.97]Biyen kok gampang percoyo..
[01:53.18]Marang janji manis,
[02:01.58]Sing nyatane amung lamis..
[02:09.92]
[02:12.96]Loro ati iki loro,
[02:18.85]Yen eling jaman semono..
[02:28.18]Gelane atiku,
[02:36.99]Biyen kok tepung sliramu..
[02:42.60]
[03:09.03]>>>
[03:10.03]>>
[03:11.03]>
[03:12.03]Aku ora nate ngiro,
[03:18.23]Yen sliramu tego gawe gelo..
[03:28.05]Tego gawe loro atiku,
[03:35.97]Sing nyoto tulus tresno sliramu..
[03:46.76]Biyen jarene janjimu,
[03:53.36]Tresnamu amung kanggo awakku..
[04:02.98]Nanging saiki nyatane,
[04:10.26]Sliramu urip karo dewek’e..
[04:21.96]Gelo ati iki gelo,
[04:27.67]Biyen kok gampang percoyo..
[04:36.70]Marang janji manis,
[04:44.55]Sing nyatane amung lamis..
[04:53.43]
[04:56.37]Loro ati iki loro,
[05:02.70]Yen eling jaman semono..
[05:11.04]Gelane atiku,
[05:19.69]Biyen kok tepung sliramu..
[05:26.48]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s