Teklek Kecemplung Kalen (nella kharisma)


Nella-Kharisma_12
Versi: Nella Kharisma

Mangan gedang sak isine,
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
Salahe mas, salahe
Ora nganggep tresnaku sing gede..

Teklek kecemplung kalen,
Ketimbang golek aluwung balen..
Kuwi karepmu, kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

reff:
Mangan gedang sak isine,
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
Salahe mas, salahe
Ora nganggep tresnaku sing gede..

Teklek kecemplung kalen,
Ketimbang golek aluwung balen..
Kuwi karepmu, kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bnnnzlch]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Teklek Kecemplung Kalen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.06]Teklek Kecemplung Kalen
[00:00.06]by: Nella Kharisma
[00:19.06]
[00:21.06]>>>
[00:22.06]>>
[00:23.06]>
[00:24.06]Mangan gedang sak isine,
[00:28.09]Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
[00:33.75]Salahe mas, salahe
[00:38.54]Ora nganggep tresnaku sing gede..
[00:43.77]
[00:46.32]Teklek kecemplung kalen,
[00:50.55]Ketimbang golek aluwung balen..
[00:56.46]Kuwi karepmu, kuwi karepmu
[01:01.13]Ning aku durung biso nrimo tresnamu..
[01:06.36]
[01:08.66]Mergo jroning ati,
[01:12.64]Ora bakal biso ngapusi..
[01:17.81]Yen durung biso mbaleni,
[01:23.46]Roso tresno iki..
[01:29.20]Ning aku ra ngerti,
[01:32.68]Kersane gusti kang moho suci..
[01:38.15]Biso sesandingan,
[01:42.01]Opo malah mung kekancan..
[01:47.16]
[02:23.62]>>>
[02:24.62]>>
[02:25.62]>
[02:26.62]Mangan gedang sak isine,
[02:31.46]Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
[02:37.19]Salahe mas, salahe
[02:41.91]Ora nganggep tresnaku sing gede..
[02:47.28]
[02:50.13]Teklek kecemplung kalen,
[02:53.93]Ketimbang golek aluwung balen..
[03:00.28]Kuwi karepmu, kuwi karepmu
[03:04.95]Ning aku durung biso nrimo tresnamu..
[03:09.98]
[03:12.08]Mergo jroning ati,
[03:15.96]Ora bakal biso ngapusi..
[03:22.37]Yen durung biso mbaleni,
[03:27.16]Roso tresno iki..
[03:32.45]Ning aku ra ngerti,
[03:36.25]Kersane gusti kang moho suci..
[03:41.77]Biso sesandingan,
[03:45.70]Opo malah mung kekancan..
[03:51.11]
[03:53.04]Mergo jroning ati,
[03:56.65]Ora bakal biso ngapusi..
[04:01.94]Yen durung biso mbaleni,
[04:07.28]Roso tresno iki..
[04:13.13]Ning aku ra ngerti,
[04:16.74]Kersane gusti kang moho suci..
[04:21.96]Biso sesandingan,
[04:25.70]Opo malah mung kekancan..
[04:32.54]Biso sesandingan,
[04:35.79]Opo malah mung kekancan..
[04:41.13]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s