Teklek Kecemplung Kalen (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Mangan gedang sak isine,
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
Salahe mas, salahe
Ora nganggep tresnaku sing gede..

Teklek kecemplung kalen,
Ketimbang golek aluwung balen..
Kuwi karepmu, kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

reff:
Mangan gedang sak isine,
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
Salahe mas, salahe
Ora nganggep tresnaku sing gede..

Teklek kecemplung kalen,
Ketimbang golek aluwung balen..
Kuwi karepmu, kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *