Popoh


Vita-KDI_10
Versi: Vita KDI

Ono kluwung nggarit langit,
Tembus jantung kebat-kebit..
Kebabit atiku,
Kesengsem ing rangkulanmu..
Rasaning atiku,
Ono lidah gumebyaran..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
Ono kidung tresno merak ati..
Rembulan karipan,
Melu dadi saksi..

Nafasku nafasmu,
Tak larung tresnaku..
Kasurung angin,
Miyak langit biru..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Ono kluwung nggarit langit,
Tembus jantung kebat-kebit..
Kebabit atiku,
Kesengsem ing rangkulanmu..
Rasaning atiku,
Ono lidah gumebyaran..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
Ono kidung tresno merak ati..
Rembulan karipan,
Melu dadi saksi..

Nafasku nafasmu,
Tak larung tresnaku..
Kasurung angin,
Miyak langit biru..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bcnczlch]
[ar: Vita KDI]
[ti: Popoh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.04]Popoh – Vita KDI
[00:17.04]
[00:19.04]>>>
[00:20.04]>>
[00:21.04]>
[00:22.04]Ono kluwung nggarit langit,
[00:25.84]Tembus jantung kebat-kebit..
[00:29.63]Kebabit atiku,
[00:32.97]Kesengsem ing rangkulanmu..
[00:38.06]Rasaning atiku,
[00:41.30]Ono lidah gumebyaran..
[00:45.03]
[00:46.71]Pantai popoh tulungagung,
[00:49.83]Ngembari ombake jantung..
[00:54.68]Keplasing angenku,
[00:58.10]Melahi prau tresnaku..
[01:02.51]Kidung ing wengiku,
[01:06.06]Gumerit cantik ing prau..
[01:09.91]
[01:24.03]>>>
[01:25.03]>>
[01:26.03]>
[01:27.03]Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
[01:30.83]Ono kidung tresno merak ati..
[01:35.10]Rembulan karipan,
[01:38.77]Melu dadi saksi..
[01:43.31]Nafasku nafasmu,
[01:46.23]Tak larung tresnaku..
[01:50.33]Kasurung angin,
[01:52.26]Miyak langit biru..
[01:56.18]
[01:57.02]Pantai popoh tulungagung,
[02:00.73]Ngembari ombake jantung..
[02:05.45]Keplasing angenku,
[02:08.87]Melahi prau tresnaku..
[02:13.47]Kidung ing wengiku,
[02:16.84]Gumerit cantik ing prau..
[02:20.75]
[02:43.76]>>>
[02:44.76]>>
[02:45.76]>
[02:46.76]Ono kluwung nggarit langit,
[02:50.24]Tembus jantung kebat-kebit..
[02:54.90]Kebabit atiku,
[02:58.39]Kesengsem ing rangkulanmu..
[03:03.18]Rasaning atiku,
[03:06.41]Ono lidah gumebyaran..
[03:10.21]
[03:12.13]Pantai popoh tulungagung,
[03:15.50]Ngembari ombake jantung..
[03:20.04]Keplasing angenku,
[03:23.35]Melahi prau tresnaku..
[03:27.77]Kidung ing wengiku,
[03:31.37]Gumerit cantik ing prau..
[03:35.29]
[03:49.20]>>>
[03:50.20]>>
[03:51.20]>
[03:52.20]Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
[03:55.63]Ono kidung tresno merak ati..
[04:00.48]Rembulan karipan,
[04:04.02]Melu dadi saksi..
[04:08.50]Nafasku nafasmu,
[04:11.49]Tak larung tresnaku..
[04:15.48]Kasurung angin,
[04:17.40]Miyak langit biru..
[04:21.37]
[04:23.12]Pantai popoh tulungagung,
[04:26.18]Ngembari ombake jantung..
[04:30.77]Keplasing angenku,
[04:34.07]Melahi prau tresnaku..
[04:38.62]Kidung ing wengiku,
[04:42.16]Gumerit cantik ing prau..
[04:45.83]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s