Popoh

“Popoh Vita KDI”

Ono kluwung nggarit langit,
Tembus jantung kebat-kebit..
Kebabit atiku,
Kesengsem ing rangkulanmu..
Rasaning atiku,
Ono lidah gumebyaran..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
Ono kidung tresno merak ati..
Rembulan karipan,
Melu dadi saksi..

Nafasku nafasmu,
Tak larung tresnaku..
Kasurung angin,
Miyak langit biru..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Ono kluwung nggarit langit,
Tembus jantung kebat-kebit..
Kebabit atiku,
Kesengsem ing rangkulanmu..
Rasaning atiku,
Ono lidah gumebyaran..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
Ono kidung tresno merak ati..
Rembulan karipan,
Melu dadi saksi..

Nafasku nafasmu,
Tak larung tresnaku..
Kasurung angin,
Miyak langit biru..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *