Ora Jodo


Eric-Dion_2
Versi: Eric Dion ft. ??

Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..

reff:
Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..
——————-
[ver: lyrics]
[id: soqozlch]
[ar: Eric Dion]
[ti: Ora Jodo]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:36]
[00:00.02]Ora Jodo
[00:00.02]by: Eric Dion ft. ??
[00:27.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Lk: Umpomo mbiyen aku ngerti,
[00:37.78]Lk: Sliramu duwe roso karo awakku..
[00:44.83]Lk: Nanging kowe ra kondo,
[00:49.56]Lk: yen nyimpen roso tresno,
[00:52.57]Lk: Jane aku ugo yo duwe roso..
[00:59.05]
[01:02.89]Pr: Umpomo aku biso kondo,
[01:08.07]Pr: Mesti crito opo sing
[01:12.15]Pr: neng njero dodo..
[01:16.26]Pr: Aku iki wanito
[01:19.72]Pr: kodrate pancen bedo,
[01:22.94]Pr: Bisane ngenteni tembunge priyo..
[01:31.11]Pr: Aku ora kuoso..
[01:35.74]
[01:40.89]Lk: Nanging saiki ra podo,
[01:44.94]Lk: sisihanku uwis ono,
[01:48.53]Lk: Kahanane pancen bedo..
[01:52.55]Lk: Mulo jane sih ono tresno,
[01:58.44]Lk: nanging gusti paring bedo,
[02:01.69]Lk: Yen kowe dudu jodohku..
[02:06.07]Ft: Paribasane lawang karo kuncine,
[02:13.35]Ft: Wong loro jane podo tresnane..
[02:19.42]Ft: Paribasane lintang karo mbulane,
[02:26.61]Ft: Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..
[02:33.63]
[03:01.02]>>>
[03:02.02]>>
[03:03.02]>
[03:04.02]Lk: Umpomo mbiyen aku ngerti,
[03:09.80]Lk: Sliramu duwe roso karo awakku..
[03:17.58]Lk: Nanging kowe ra kondo,
[03:20.93]Lk: yen nyimpen roso tresno,
[03:24.23]Lk: Jane aku ugo yo duwe roso..
[03:32.19]
[03:34.74]Pr: Umpomo aku biso kondo,
[03:40.09]Pr: Mesti crito opo sing
[03:43.83]Pr: neng njero dodo..
[03:48.30]Pr: Aku iki wanito
[03:51.03]Pr: kodrate pancen bedo,
[03:54.60]Pr: Bisane ngenteni tembunge priyo..
[04:02.70]Pr: Aku ora kuoso..
[04:07.53]
[04:11.40]Lk: Nanging saiki ra podo,
[04:16.64]Lk: sisihanku uwis ono,
[04:19.94]Lk: Kahanane pancen bedo..
[04:25.17]Lk: Mulo jane sih ono tresno,
[04:30.09]Lk: nanging gusti paring bedo,
[04:33.38]Lk: Yen kowe dudu jodohku..
[04:39.97]Ft: Paribasane lawang karo kuncine,
[04:45.12]Ft: Wong loro jane podo tresnane..
[04:52.48]Ft: Paribasane lintang karo mbulane,
[04:58.70]Ft: Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..
[05:05.85]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s