Ora Jodo


Versi: Eric Dion ft. ??

Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..

reff:
Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *