Nyigar Duren


Ana-Lorizta
Versi: Ana Lorizta

Mangan duren ring tengah wengi,
Paling enak ambi demenan..
Disigar kang disigar,
Enak kang ayo kang disigar..

Ojo lali yo ngunci lawang,
Engko ono uwong hang nyawang..
Edeng edeng disigar,
Enak kang monggo kang disigar..

reff:
Yo kabeh uwong,
Paling demen nyigar duren..
Paran maning malam pengantin,
Sampek isuk sing gelem leren..

Hang siji iki,
Durene enak temenan..
Hang gawe riko sampek sing kuat,
Sampek sampek ketagihan..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

reff:
Mangan duren ring tengah wengi,
Paling enak ambi demenan..
Disigar kang disigar,
Enak kang ayo kang disigar..

Ojo lali yo ngunci lawang,
Engko ono uwong hang nyawang..
Edeng edeng disigar,
Enak kang monggo kang disigar..

reff:
Yo kabeh uwong,
Paling demen nyigar duren..
Paran maning malam pengantin,
Sampek isuk sing gelem leren..

Hang siji iki,
Durene enak temenan..
Hang gawe riko sampek sing kuat,
Sampek sampek ketagihan..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..
——————
[ver: lyrics]
[id: sqqqzlch]
[ar: Ana Lorizta]
[ti: Nyigar Duren]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.02]Nyigar Duren
[00:00.02]by: Ana Lorizta
[00:33.02]
[00:35.92]>>>
[00:36.92]>>
[00:37.92]>
[00:38.92]Mangan duren ring tengah wengi,
[00:41.92]Paling enak ambi demenan..
[00:44.39]Disigar kang disigar,
[00:47.45]Enak kang ayo kang disigar..
[00:52.24]
[00:58.52]Ojo lali yo ngunci lawang,
[01:01.07]Engko ono uwong hang nyawang..
[01:03.92]Edeng edeng disigar,
[01:07.23]Enak kang monggo kang disigar..
[01:11.89]
[01:41.05]>>>
[01:42.05]>>
[01:43.05]>
[01:44.05]Yo kabeh uwong,
[01:46.25]Paling demen nyigar duren..
[01:48.96]Paran maning malam pengantin,
[01:52.50]Sampek isuk sing gelem leren..
[01:56.91]
[02:05.63]Hang siji iki,
[02:08.11]Durene enak temenan..
[02:11.53]Hang gawe riko sampek sing kuat,
[02:14.90]Sampek sampek ketagihan..
[02:19.93]Kadhung riko gelem,
[02:22.86]Kari milih bain..
[02:26.09]Kadhung riko demen,
[02:29.08]Kari ngomong bain..
[02:33.07]
[02:55.07]>>>
[02:56.07]>>
[02:57.07]>
[02:58.07]Mangan duren ring tengah wengi,
[03:01.07]Paling enak ambi demenan..
[03:03.36]Disigar kang disigar,
[03:06.61]Enak kang ayo kang disigar..
[03:11.40]
[03:17.10]Ojo lali yo ngunci lawang,
[03:20.17]Engko ono uwong hang nyawang..
[03:23.04]Edeng edeng disigar,
[03:25.77]Enak kang monggo kang disigar..
[03:31.06]
[04:00.00]>>>
[04:01.00]>>
[04:02.00]>
[04:03.00]Yo kabeh uwong,
[04:05.30]Paling demen nyigar duren..
[04:08.02]Paran maning malam pengantin,
[04:11.45]Sampek isuk sing gelem leren..
[04:15.87]
[04:24.70]Hang siji iki,
[04:27.56]Durene enak temenan..
[04:30.74]Hang gawe riko sampek sing kuat,
[04:34.10]Sampek sampek ketagihan..
[04:39.94]Kadhung riko gelem,
[04:42.49]Kari milih bain..
[04:45.36]Kadhung riko demen,
[04:48.15]Kari ngomong bain..
[04:51.13]Kadhung riko gelem,
[04:53.76]Kari milih bain..
[04:56.56]Kadhung riko demen,
[04:59.48]Kari ngomong bain..
[05:03.14]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s