Nyigar Duren

Versi: Ana Lorizta

Mangan duren ring tengah wengi,
Paling enak ambi demenan..
Disigar kang disigar,
Enak kang ayo kang disigar..

Ojo lali yo ngunci lawang,
Engko ono uwong hang nyawang..
Edeng edeng disigar,
Enak kang monggo kang disigar..

reff:
Yo kabeh uwong,
Paling demen nyigar duren..
Paran maning malam pengantin,
Sampek isuk sing gelem leren..

Hang siji iki,
Durene enak temenan..
Hang gawe riko sampek sing kuat,
Sampek sampek ketagihan..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

reff:
Mangan duren ring tengah wengi,
Paling enak ambi demenan..
Disigar kang disigar,
Enak kang ayo kang disigar..

Ojo lali yo ngunci lawang,
Engko ono uwong hang nyawang..
Edeng edeng disigar,
Enak kang monggo kang disigar..

reff:
Yo kabeh uwong,
Paling demen nyigar duren..
Paran maning malam pengantin,
Sampek isuk sing gelem leren..

Hang siji iki,
Durene enak temenan..
Hang gawe riko sampek sing kuat,
Sampek sampek ketagihan..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

Kadhung riko gelem,
Kari milih bain..
Kadhung riko demen,
Kari ngomong bain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *