Nembe Nongol


Ayu-Sanjaya_2
Versi: Ayu Sanjaya

Mendingan kita bubaran,
Wis aja demen demenan..
Kulane bli sayang maning,
Kien karena sampean..

Sekien nembene nongol,
Tekane mung padu asal..
Aja marek bati dugal,
Mendingan renggang sejengkal..

reff:
Sewulan wulan mung teka pindo,
Kien demenan apa dolanan..
Ora tek anggep wis masa bodoh,
Masa hubungan ora karuan..

Sekien nembene nongol,
Tekane mung padu asal..
Aja marek bati dugal,
Mendingan renggang sejengkal..

reff:
Sewulan wulan mung teka pindo,
Kien demenan apa dolanan..
Ora tek anggep wis masa bodoh,
Masa hubungan ora karuan..

Sekien nembene nongol,
Tekane mung padu asal..
Aja marek bati dugal,
Mendingan renggang sejengkal..
——————
[ver: lyrics]
[id: scqczlch]
[ar: Ayu Sanjaya]
[ti: Nembe Nongol]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.03]Nembe Nongol
[00:00.03]by: Ayu Sanjaya
[00:36.03]
[00:38.03]>>>
[00:39.03]>>
[00:40.03]>
[00:41.03]Mendingan kita bubaran,
[00:46.33]Wis aja demen demenan..
[00:52.35]Kulane bli sayang maning,
[00:57.42]Kien karena sampean..
[01:02.42]
[01:08.62]Sekien nembene nongol,
[01:14.24]Tekane mung padu asal..
[01:19.92]Aja marek bati dugal,
[01:25.69]Mendingan renggang sejengkal..
[01:30.93]
[01:51.07]>>>
[01:52.07]>>
[01:53.07]>
[01:54.07]Sewulan wulan mung teka pindo,
[01:59.27]Kien demenan apa dolanan..
[02:05.56]
[02:11.17]Ora tek anggep wis masa bodoh,
[02:16.42]Masa hubungan ora karuan..
[02:22.80]
[02:25.06]Sekien nembene nongol,
[02:30.56]Tekane mung padu asal..
[02:36.12]Aja marek bati dugal,
[02:42.00]Mendingan renggang sejengkal..
[02:46.61]
[03:06.85]>>>
[03:07.85]>>
[03:08.85]>
[03:09.85]Sewulan wulan mung teka pindo,
[03:15.85]Kien demenan apa dolanan..
[03:21.58]
[03:26.96]Ora tek anggep wis masa bodoh,
[03:32.59]Masa hubungan ora karuan..
[03:38.84]
[03:41.15]Sekien nembene nongol,
[03:46.71]Tekane mung padu asal..
[03:52.34]Aja marek bati dugal,
[03:58.02]Mendingan renggang sejengkal..
[04:03.34]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s