Katon Katonen Riko

Versi: Sumiati

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

Krungon krungonen,
Nong swaran riko,
Nong guyun riko..
Enget guyonan riko,
Turu sing biso..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..

Katon katonen,
Nong rupan riko,
Nong esem riko..
Sak tingkah polahe,
Jangget ring moto..

reff:
Pokok melek moto,
Isun katon riko..
Sing ono lerene,
Riko terus nggudo..

Noring njero impen,
Riko ngawe-ngawe..
Ambi melung-melung,
Nyeluk aranisun..

Sedino-dino isun bingung,
Pikir bingung mikiri riko..
Isun iki riko kapakno,
Ojo-ojo riko dukuno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *