Sepine Ati


Versi: Topan

Sepine ati ing wayah wengi,
Tanpo lintang kang madhangi..
Neng ati iki ra biso diganti,
Karo kembang mawar liyo..

Wis suwe aku ngenteni,
Kapan anggonmu arep bali..
Taman ati iki tan soyo sepi,
Mung siji kowe sing dianti-anti..

Kapan kowe bali,
Kapan kowe bali..
Aku tansah setyo ngenteni..

reff:
Sepine ati ing wayah wengi,
Tanpo lintang kang madhangi..
Neng ati iki ra biso diganti,
Karo kembang mawar liyo..

Wis suwe aku ngenteni,
Kapan anggonmu arep bali..
Taman ati iki tan soyo sepi,
Mung siji kowe sing dianti-anti..

Kapan kowe bali,
Kapan kowe bali..
Aku tansah setyo ngenteni..
Aku tansah setyo ngenteni..
Aku tansah setyo ngenteni..
Aku tansah setyo ngenteni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *