Sepine Ati


Topan
Versi: Topan

Sepine ati ing wayah wengi,
Tanpo lintang kang madhangi..
Neng ati iki ra biso diganti,
Karo kembang mawar liyo..

Wis suwe aku ngenteni,
Kapan anggonmu arep bali..
Taman ati iki tan soyo sepi,
Mung siji kowe sing dianti-anti..

Kapan kowe bali,
Kapan kowe bali..
Aku tansah setyo ngenteni..

reff:
Sepine ati ing wayah wengi,
Tanpo lintang kang madhangi..
Neng ati iki ra biso diganti,
Karo kembang mawar liyo..

Wis suwe aku ngenteni,
Kapan anggonmu arep bali..
Taman ati iki tan soyo sepi,
Mung siji kowe sing dianti-anti..

Kapan kowe bali,
Kapan kowe bali..
Aku tansah setyo ngenteni..
Aku tansah setyo ngenteni..
Aku tansah setyo ngenteni..
Aku tansah setyo ngenteni..
——————
[ver: lyrics]
[id: siqlzich]
[ar: Topan]
[ti: Sepine Ati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:05]
[00:00.02]Sepine Ati
[00:00.02]by: Topan
[00:26.02]
[00:28.05]>>>
[00:29.05]>>
[00:30.05]>
[00:31.05]Sepine ati ing wayah wengi,
[00:37.25]Tanpo lintang kang madhangi..
[00:43.58]Neng ati iki ra biso diganti,
[00:50.73]Karo kembang mawar liyo..
[00:57.01]
[01:08.08]Wis suwe aku ngenteni,
[01:14.12]Kapan anggonmu arep bali..
[01:21.05]Taman ati iki tan soyo sepi,
[01:27.81]Mung siji kowe sing dianti-anti..
[01:34.85]Kapan kowe bali,
[01:38.27]Kapan kowe bali..
[01:41.81]Aku tansah setyo ngenteni..
[01:48.28]
[02:19.01]>>>
[02:20.01]>>
[02:21.01]>
[02:22.01]Sepine ati ing wayah wengi,
[02:28.31]Tanpo lintang kang madhangi..
[02:34.55]Neng ati iki ra biso diganti,
[02:41.52]Karo kembang mawar liyo..
[02:48.49]
[02:59.04]Wis suwe aku ngenteni,
[03:05.03]Kapan anggonmu arep bali..
[03:11.94]Taman ati iki tan soyo sepi,
[03:18.78]Mung siji kowe sing dianti-anti..
[03:25.74]Kapan kowe bali,
[03:28.80]Kapan kowe bali..
[03:32.59]Aku tansah setyo ngenteni..
[03:40.07]Aku tansah setyo ngenteni..
[03:46.03]Aku tansah setyo ngenteni..
[03:53.49]Aku tansah setyo ngenteni..
[04:01.21]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s