Unekno Sayang


Enny-Koesrini
Versi: Enny Koesrini

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vbawzich]
[ar: Enny Koesrini]
[ti: Unekno Sayang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:25]
[00:00.06]Unekno Sayang
[00:00.06]by: Enny Koesrini
[00:27.06]
[00:29.26]>>>
[00:30.26]>>
[00:31.26]>
[00:32.26]Endi adat sabendinane,
[00:36.62]Yen kowe teko ngambung pipi..
[00:40.29]Nanging geneo sepisan iki,
[00:44.38]Ora koyo sabene kuwi..
[00:48.19]Ojo meneh pitakonan,
[00:52.18]Ngguyu kok kabotan..
[00:55.92]Ketoro tumindakmu iku,
[01:00.01]Kayane benci nyang aku..
[01:04.06]
[01:31.09]>>>
[01:32.09]>>
[01:33.09]>
[01:34.09]Ucapno sayang
[01:37.12]marang awakku,
[01:41.67]Opo kirane ono
[01:44.67]salah lan dosaku..
[01:48.70]
[01:55.05]Abene uwis
[01:57.66]pernah janjian,
[02:02.14]Paring pangapuro
[02:05.37]kabeh kesalahan..
[02:09.91]Endi adat sabendinane,
[02:14.96]Yen kowe teko ngambung pipi..
[02:18.70]Nanging geneo sepisan iki,
[02:22.48]Ora koyo sabene kuwi..
[02:26.83]Ojo meneh pitakonan,
[02:30.95]Ngguyu kok kabotan..
[02:34.00]Ketoro tumindakmu iku,
[02:38.42]Kayane benci nyang aku..
[02:42.22]
[03:09.79]>>>
[03:10.79]>>
[03:11.79]>
[03:12.79]Ucapno sayang
[03:15.32]marang awakku,
[03:19.66]Opo kirane ono
[03:23.08]salah lan dosaku..
[03:27.26]
[03:33.55]Abene uwis
[03:36.41]pernah janjian,
[03:40.90]Paring pangapuro
[03:44.07]kabeh kesalahan..
[03:48.29]Endi adat sabendinane,
[03:53.58]Yen kowe teko ngambung pipi..
[03:57.44]Nanging geneo sepisan iki,
[04:01.80]Ora koyo sabene kuwi..
[04:05.71]Ojo meneh pitakonan,
[04:09.69]Ngguyu kok kabotan..
[04:12.93]Ketoro tumindakmu iku,
[04:17.60]Kayane benci nyang aku..
[04:21.44]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s