Unekno Sayang


Versi: Enny Koesrini

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *