Ojo Diiling Iling

Versi: Yopy

Ojo diiling-iling,
Yo wis ojo riko enget maning..
Ojo diarepaken,
Roso iku bangur dilalekaken..

Ojo riko parani,
Ojo maning-maning riko temoni..
Ojo riko goleti,
Ojo maning-maning riko anteni..

reff:
Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Ojo diiling-iling,
Yo wis ojo riko enget maning..
Ojo diarepaken,
Roso iku bangur dilalekaken..

Ojo riko parani,
Ojo maning-maning riko temoni..
Ojo riko goleti,
Ojo maning-maning riko anteni..

reff:
Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *