Tresno Marang Rondo


Versi: Cak Rul ft. Nella Kharisma

Pr:
Mas aku takon ojo ngguyu,
Mas aku takon ojo nesu..
Coba to wangsulono..

Lk:
Dhik kowe arep takon opo,
Mbok ojo gawe bingung atiku..
Munio arep takon opo..

Pr:
Mas opo bener kowe tresno,
Akeh perawan kok malah milih rondo..
Aku wedi mbok gawe kuciwo..

Lk:
Dhik tresnaku tanpo upomo,
Ora perduli prawan utowo rondo..
Wong tresno kuwi gandengane roso..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *