Tresno Marang Rondo


Cak-Rul_Nella-Kharisma_1
Versi: Cak Rul ft. Nella Kharisma

Pr:
Mas aku takon ojo ngguyu,
Mas aku takon ojo nesu..
Coba to wangsulono..

Lk:
Dhik kowe arep takon opo,
Mbok ojo gawe bingung atiku..
Munio arep takon opo..

Pr:
Mas opo bener kowe tresno,
Akeh perawan kok malah milih rondo..
Aku wedi mbok gawe kuciwo..

Lk:
Dhik tresnaku tanpo upomo,
Ora perduli prawan utowo rondo..
Wong tresno kuwi gandengane roso..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..

reff:
Pr:
Ojo kesusu mas kowe ngomong tresno,
Wong akeh perawan sing neng njobo kono..
Aku emoh mas mung digawe ampiran,
Opo maneh tresnamu ora tenanan..

Lk:
Dhik tresnaku tresno tenanan,
Aku kepengen wong loro urip bebarengan..
Senajan aku joko sliramu rondo,
Aku wis siap najan tresno marang rondo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ahcozvch]
[ar: Cak Rul ft. Nella Kharisma]
[ti: Tresno Marang Rondo]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:00.02]Tresno Marang Rondo
[00:00.02]by: Cak Rul ft. Nella Kharisma
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Pr: Mas aku takon ojo ngguyu,
[00:52.99]Pr: Mas aku takon ojo nesu..
[01:00.16]Pr: Coba to wangsulono..
[01:07.04]Lk: Dhik kowe arep takon opo,
[01:13.69]Lk: Mbok ojo gawe bingung atiku..
[01:20.59]Lk: Munio arep takon opo..
[01:28.06]Pr: Mas opo bener kowe tresno,
[01:34.06]Pr: Akeh perawan kok malah milih rondo..
[01:41.01]Pr: Aku wedi mbok gawe kuciwo..
[01:48.29]Lk: Dhik tresnaku tanpo upomo,
[01:54.40]Lk: Ora perduli prawan utowo rondo..
[02:01.12]Lk: Wong tresno kuwi gandengane roso..
[02:07.97]
[02:46.26]>>>
[02:47.26]>>
[02:48.26]>
[02:49.26]Pr: Ojo kesusu mas
[02:52.37]Pr: kowe ngomong tresno,
[02:56.10]Pr: Wong akeh perawan
[02:58.52]Pr: sing neng njobo kono..
[03:02.87]Pr: Aku emoh mas
[03:05.31]Pr: mung digawe ampiran,
[03:09.28]Pr: Opo maneh tresnamu
[03:13.14]Pr: ora tenanan..
[03:18.18]Lk: Dhik tresnaku
[03:20.21]Lk: tresno tenanan,
[03:23.29]Lk: Aku kepengen wong loro
[03:26.25]Lk: urip bebarengan..
[03:30.18]Lk: Senajan aku joko
[03:33.40]Lk: sliramu rondo,
[03:36.87]Lk: Aku wis siap
[03:39.08]Lk: najan tresno marang rondo..
[03:44.12]
[04:23.36]>>>
[04:24.36]>>
[04:25.36]>
[04:26.36]Pr: Ojo kesusu mas
[04:29.06]Pr: kowe ngomong tresno,
[04:32.49]Pr: Wong akeh perawan
[04:34.62]Pr: sing neng njobo kono..
[04:38.73]Pr: Aku emoh mas
[04:41.69]Pr: mung digawe ampiran,
[04:45.74]Pr: Opo maneh tresnamu
[04:49.53]Pr: ora tenanan..
[04:53.35]Lk: Dhik tresnaku
[04:55.97]Lk: tresno tenanan,
[04:59.27]Lk: Aku kepengen wong loro
[05:01.81]Lk: urip bebarengan..
[05:06.73]Lk: Senajan aku joko
[05:10.02]Lk: sliramu rondo,
[05:13.31]Lk: Aku wis siap
[05:15.74]Lk: najan tresno marang rondo..
[05:20.60]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s