Tuku Gelang


Suka-Wijaya_4
Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Keduhung laki sampean,
Ora bisa luruh pangan..
Wonge bodo kaya kebo,
Planga plongo kaya ki jomblo..

Weruh mengkenen akhire,
Kula emong dadi jodone..
Bathi isin selawase,
Eh tangga batur mah pada ngece..

reff:
Lk:
Mulane aja lok nangga,
Yen pengen tentrem rumah tangga..
Aja nutugi amarah,
Bokat lagi kenang gegodan..

Pr:
Yen wong lanang ana otake,
Ngomong bli mono parane..
Sing nduweni perasaan,
Aja mung turu lan mangan..

reff:
Lk:
Dadi kepriben maksude,
Ngomong seenake bae..
Pr:
Kula isin kula wirang,
Pengen kalung mah karo gelang..

Lk:
Pengene mah sekelangkung,
Nganggoni gelang lan kalung..
Tapi semene buktine,
Langka sing kanggo tukune..

reff:
Pr:
Yen sampean ora nuruti,
Kula bagen bli due laki..
Percuma due laki enom,
Kepengenan ora kelakon..

Lk:
Laki kita olih sapa,
Dudu olihe wong tua..
Sira dewek sing mareki,
Ongkos kawin sira modali..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qnqazcch]
[ar: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya]
[ti: Tuku Gelang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.04]Tuku Gelang
[00:00.04]by: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
[00:46.04]
[00:48.04]>>>
[00:49.04]>>
[00:50.04]>
[00:51.04]Pr: Keduhung laki sampean,
[00:54.84]Pr: Ora bisa luruh pangan..
[00:57.76]Pr: Wonge bodoh kaya kebo,
[01:00.57]Pr: Planga plongo kaya ki jomblo..
[01:05.12]
[01:11.16]Pr: Weruh mengkenen akhire,
[01:14.38]Pr: Kula emong dadi jodone..
[01:17.57]Pr: Bathi isin selawase,
[01:20.69]Pr: Eh tangga batur mah pada ngece..
[01:25.13]
[01:47.06]>>>
[01:48.06]>>
[01:49.06]>
[01:50.06]Lk: Mulane aja lok nangga,
[01:53.06]Lk: Yen pengen tentrem rumah tangga..
[01:56.28]Lk: Aja nutugi amarah,
[01:59.29]Lk: Bokat lagi kenang gegodan..
[02:03.78]
[02:10.28]Pr: Yen wong lanang ana otake,
[02:13.34]Pr: Ngomong bli mono parane..
[02:16.54]Pr: Sing nduweni perasaan,
[02:19.41]Pr: Aja mung turu lan mangan..
[02:23.73]
[02:52.03]>>>
[02:53.03]>>
[02:54.03]>
[02:55.03]Lk: Dadi kepriben maksude,
[02:58.59]Lk: Ngomong seenake bae..
[03:01.48]Pr: Kula isin kula wirang,
[03:04.48]Pr: Pengen kalung mah karo gelang..
[03:08.79]
[03:15.17]Lk: Pengene mah sekelangkung,
[03:18.29]Lk: Nganggoni gelang lan kalung..
[03:20.98]Lk: Tapi semene buktine,
[03:24.35]Lk: Langka sing kanggo tukune..
[03:27.86]
[03:51.05]>>>
[03:52.05]>>
[03:53.05]>
[03:54.05]Pr: Yen sampean ora nuruti,
[03:57.35]Pr: Kula bagen bli due laki..
[04:00.30]Pr: Percuma due laki enom,
[04:03.30]Pr: Kepengenan ora kelakon..
[04:07.74]
[04:14.18]Lk: Laki kita olih sapa,
[04:17.18]Lk: Dudu olihe wong tua..
[04:20.30]Lk: Sira dewek sing mareki,
[04:23.30]Lk: Ongkos kawin sira modali..
[04:27.24]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s