Tuku Gelang

Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Pr:
Keduhung laki sampean,
Ora bisa luruh pangan..
Wonge bodo kaya kebo,
Planga plongo kaya ki jomblo..

Weruh mengkenen akhire,
Kula emong dadi jodone..
Bathi isin selawase,
Eh tangga batur mah pada ngece..

reff:
Lk:
Mulane aja lok nangga,
Yen pengen tentrem rumah tangga..
Aja nutugi amarah,
Bokat lagi kenang gegodan..

Pr:
Yen wong lanang ana otake,
Ngomong bli mono parane..
Sing nduweni perasaan,
Aja mung turu lan mangan..

reff:
Lk:
Dadi kepriben maksude,
Ngomong seenake bae..
Pr:
Kula isin kula wirang,
Pengen kalung mah karo gelang..

Lk:
Pengene mah sekelangkung,
Nganggoni gelang lan kalung..
Tapi semene buktine,
Langka sing kanggo tukune..

reff:
Pr:
Yen sampean ora nuruti,
Kula bagen bli due laki..
Percuma due laki enom,
Kepengenan ora kelakon..

Lk:
Laki kita olih sapa,
Dudu olihe wong tua..
Sira dewek sing mareki,
Ongkos kawin sira modali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *