Keluyuran (ratna antika)


Ratna-Antika_19
Versi: Ratna Antika

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

Koyo wong urip dewekan,
Yo sing mikir paran-paran..
Anak rabi kebingungan,
Arep mangan golet utangan..

Aju kelendi nasib anak iki,
Kadhung wong tuweke sing perduli..
Aju kelendi nasib awak iki,
Kadhung riko sing gelem ngerteni..

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

reff:
Metu bengi sing weruh dung pamite,
Mulih-mulih serempodan lakonane..
Ngalor ngidul sing karuan omonge,
Mergo kakean ulihe ngombe..

reff:
Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
Myakne sun tanggung sak kabehane..
Ojo katek mikiraken anake,
Rodo-rodo riko abot mabuke..

reff:
Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

Koyo wong urip dewekan,
Yo sing mikir paran-paran..
Anak rabi kebingungan,
Arep mangan golet utangan..

Aju kelendi nasib anak iki,
Kadhung wong tuweke sing perduli..
Aju kelendi nasib awak iki,
Kadhung riko sing gelem ngerteni..

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

reff:
Metu bengi sing weruh dung pamite,
Mulih-mulih serempodan lakonane..
Ngalor ngidul sing karuan omonge,
Mergo kakean ulihe ngombe..

reff:
Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
Myakne sun tanggung sak kabehane..
Ojo katek mikiraken anake,
Rodo-rodo riko abot mabuke..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wowvbwch]
[ar: Ratna Antika]
[ti: Keluyuran]
[al: Rock Dangdut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:16]
[00:00.04]Keluyuran
[00:00.04]by: Ratna Antika
[00:57.04]
[00:59.04]>>>
[01:00.04]>>
[01:01.04]>
[01:02.04]Bisane mabuk-mabukan,
[01:04.95]Saben bengi keluyuran..
[01:07.79]Rame-rame sak koncoan,
[01:10.74]Mulih-mulih mambu ombenan..
[01:14.29]
[01:16.85]Koyo wong urip dewekan,
[01:19.71]Yo sing mikir paran-paran..
[01:23.02]Anak rabi kebingungan,
[01:25.82]Arep mangan golet utangan..
[01:30.13]Aju kelendi nasib anak iki,
[01:36.33]Kadhung wong tuweke sing perduli..
[01:42.43]Aju kelendi nasib awak iki,
[01:48.34]Kadhung riko sing gelem ngerteni..
[01:53.50]
[01:56.48]Bisane mabuk-mabukan,
[01:59.61]Saben bengi keluyuran..
[02:02.92]Rame-rame sak koncoan,
[02:05.88]Mulih-mulih mambu ombenan..
[02:09.87]
[02:43.88]>>>
[02:44.88]>>
[02:45.88]>
[02:46.88]Metu bengi sing weruh dung pamite,
[02:49.88]Mulih-mulih serempodan lakonane..
[02:53.24]Ngalor ngidul sing karuan omonge,
[02:56.35]Mergo kakean ulihe ngombe..
[02:59.46]
[03:11.51]>>>
[03:12.51]>>
[03:13.51]>
[03:14.51]Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
[03:18.51]Myakne sun tanggung sak kabehane..
[03:21.23]Ojo katek mikiraken anake,
[03:24.25]Rodo-rodo riko abot mabuke..
[03:28.93]
[04:16.04]>>>
[04:17.04]>>
[04:18.04]>
[04:19.04]Bisane mabuk-mabukan,
[04:21.54]Saben bengi keluyuran..
[04:24.37]Rame-rame sak koncoan,
[04:27.41]Mulih-mulih mambu ombenan..
[04:30.83]
[04:33.32]Koyo wong urip dewekan,
[04:36.00]Yo sing mikir paran-paran..
[04:39.04]Anak rabi kebingungan,
[04:41.91]Arep mangan golet utangan..
[04:47.07]Aju kelendi nasib anak iki,
[04:52.67]Kadhung wong tuweke sing perduli..
[04:58.27]Aju kelendi nasib awak iki,
[05:04.23]Kadhung riko sing gelem ngerteni..
[05:09.66]
[05:13.26]Bisane mabuk-mabukan,
[05:15.56]Saben bengi keluyuran..
[05:18.97]Rame-rame sak koncoan,
[05:21.91]Mulih-mulih mambu ombenan..
[05:25.95]
[06:00.55]>>>
[06:01.55]>>
[06:02.55]>
[06:03.55]Metu bengi sing weruh dung pamite,
[06:06.55]Mulih-mulih serempodan lakonane..
[06:09.33]Ngalor ngidul sing karuan omonge,
[06:12.20]Mergo kakean ulihe ngombe..
[06:15.44]
[06:29.04]>>>
[06:30.04]>>
[06:31.04]>
[06:32.04]Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
[06:33.97]Myakne sun tanggung sak kabehane..
[06:37.07]Ojo katek mikiraken anake,
[06:40.32]Rodo-rodo riko abot mabuke..
[06:45.41]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s