Keluyuran (ratna antika)


Versi: Ratna Antika

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

Koyo wong urip dewekan,
Yo sing mikir paran-paran..
Anak rabi kebingungan,
Arep mangan golet utangan..

Aju kelendi nasib anak iki,
Kadhung wong tuweke sing perduli..
Aju kelendi nasib awak iki,
Kadhung riko sing gelem ngerteni..

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

reff:
Metu bengi sing weruh dung pamite,
Mulih-mulih serempodan lakonane..
Ngalor ngidul sing karuan omonge,
Mergo kakean ulihe ngombe..

reff:
Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
Myakne sun tanggung sak kabehane..
Ojo katek mikiraken anake,
Rodo-rodo riko abot mabuke..

reff:
Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

Koyo wong urip dewekan,
Yo sing mikir paran-paran..
Anak rabi kebingungan,
Arep mangan golet utangan..

Aju kelendi nasib anak iki,
Kadhung wong tuweke sing perduli..
Aju kelendi nasib awak iki,
Kadhung riko sing gelem ngerteni..

Bisane mabuk-mabukan,
Saben bengi keluyuran..
Rame-rame sak koncoan,
Mulih-mulih mambu ombenan..

reff:
Metu bengi sing weruh dung pamite,
Mulih-mulih serempodan lakonane..
Ngalor ngidul sing karuan omonge,
Mergo kakean ulihe ngombe..

reff:
Kadhung terus gedigi sun tak mulih,
Myakne sun tanggung sak kabehane..
Ojo katek mikiraken anake,
Rodo-rodo riko abot mabuke..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *