Tresno Lan Loro


Beta-Riana_Sriana
Versi: Beta Riana ft. Sriana

Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

reff:
Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wszpbwch]
[ar: Beta Riana ft. Sriana]
[ti: Tresno Lan Loro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.05]Tresno Lan Loro
[00:00.05]by: Beta Riana ft. Sriana
[01:10.05]
[01:13.05]>>>
[01:14.05]>>
[01:15.05]>
[01:16.05]Sak umpomo mbiyen ngerti,
[01:21.51]Ora bakal kondo getun mburi..
[01:29.40]Mbiyen ngaku isih legan,
[01:34.98]Durung nate ngayahi bebrayan..
[01:41.62]
[01:43.74]Pungkasane koyo ngene,
[01:48.91]Roso tresno kadhung tak wenehke..
[01:57.50]Angel nggonku ngilangake,
[02:02.96]Mergo wis ono sing nduwe..
[02:08.51]
[02:10.00]Aduh loro kudu sambat karo sopo,
[02:16.60]Loro ati kadhung tresno diblenjani..
[02:23.19]Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
[02:30.29]Ditresnani jebule malah nglarani..
[02:36.82]
[02:38.70]Aku kudu pilih opo,
[02:43.73]Antarane tresno karo loro..
[02:51.15]Loro iki uwis mesti,
[02:57.04]Mergo ra biso nduweni..
[03:02.33]
[03:53.03]>>>
[03:54.03]>>
[03:55.03]>
[03:56.03]Sak umpomo mbiyen ngerti,
[04:00.03]Ora bakal kondo getun mburi..
[04:07.88]Mbiyen ngaku isih legan,
[04:13.23]Durung nate ngayahi bebrayan..
[04:19.20]
[04:21.07]Pungkasane koyo ngene,
[04:25.35]Roso tresno kadhung tak wenehke..
[04:33.07]Angel nggonku ngilangake,
[04:37.98]Mergo wis ono sing nduwe..
[04:43.08]
[04:45.14]Aduh loro kudu sambat karo sopo,
[04:50.61]Loro ati kadhung tresno diblenjani..
[04:56.96]Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
[05:02.55]Ditresnani jebule malah nglarani..
[05:08.65]
[05:10.52]Aku kudu pilih opo,
[05:15.38]Antarane tresno karo loro..
[05:22.15]Loro iki uwis mesti,
[05:28.38]Mergo ra biso nduweni..
[05:39.02]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s