Tresno Lan Loro


Versi: Beta Riana ft. Sriana

Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

reff:
Sak umpomo mbiyen ngerti,
Ora bakal kondo getun mburi..
Mbiyen ngaku isih legan,
Durung nate ngayahi bebrayan..

Pungkasane koyo ngene,
Roso tresno kadhung tak wenehke..
Angel nggonku ngilangake,
Mergo wis ono sing nduwe..

Aduh loro kudu sambat karo sopo,
Loro ati kadhung tresno diblenjani..
Aduh gusti mboten kiat kulo niki,
Ditresnani jebule malah nglarani..

Aku kudu pilih opo,
Antarane tresno karo loro..
Loro iki uwis mesti,
Mergo ra biso nduweni..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *