Ganteng Ganteng Sepira


Sri-Avista_12
Versi: Sri Avista

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oalzbzch]
[ar: Sri Avista]
[ti: Ganteng Ganteng Sepira]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:00.02]Ganteng Ganteng Sepira
[00:00.02]by: Sri Avista
[00:43.02]
[00:45.02]>>>
[00:46.02]>>
[00:47.02]>
[00:48.02]Ganteng ganteng sepira,
[00:50.78]Mader eman ora sepira..
[00:53.68]Daripada awak gering,
[00:56.96]Sering gawe ati lara..
[01:00.16]Daripada pikir pusing,
[01:03.21]Masih mending putus cinta..
[01:07.09]
[01:12.59]Arep kapan insape,
[01:15.15]Modal ganteng pira lawase..
[01:18.34]Destarata samiaji,
[01:21.21]Karungane pinggir kali..
[01:24.47]Main cinta bli cukup siji,
[01:27.72]Saban wadon diakali..
[01:32.65]Ganteng ganteng sepira,
[01:35.16]Mader eman ora sepira..
[01:39.23]
[01:54.66]>>>
[01:55.66]>>
[01:56.66]>
[01:57.66]Numpake jaran,
[01:59.74]Keliling ning kota paris..
[02:02.98]Kaca-mataan,
[02:05.96]Klambi abang clanane putih..
[02:09.78]Aja kadiran,
[02:12.59]Sampean dadi wong laris..
[02:15.48]Cinta nggo dolanan,
[02:18.40]Dumeh gampang luruh ganti..
[02:23.03]Aja ilok nganggep sepele,
[02:29.03]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[02:34.72]
[02:36.79]Arep kapan insape,
[02:39.66]Modal ganteng pira lawase..
[02:42.91]Destarata samiaji,
[02:45.79]Karungane pinggir kali..
[02:49.04]Main cinta bli cukup siji,
[02:52.29]Saban wadon diakali..
[02:56.92]Ganteng ganteng sepira,
[02:59.66]Mader eman ora sepira..
[03:03.91]
[03:18.74]>>>
[03:19.74]>>
[03:20.74]>
[03:21.74]Numpake jaran,
[03:24.44]Keliling ning kota paris..
[03:27.34]Kaca-mataan,
[03:30.28]Klambi abang clanane putih..
[03:34.34]Aja kadiran,
[03:36.47]Sampean dadi wong laris..
[03:39.78]Cinta nggo dolanan,
[03:42.47]Dumeh gampang luruh ganti..
[03:47.34]Aja ilok nganggep sepele,
[03:53.29]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[03:59.28]
[04:01.47]Arep kapan insape,
[04:04.09]Modal ganteng pira lawase..
[04:07.47]Destarata samiaji,
[04:10.22]Karungane pinggir kali..
[04:13.48]Main cinta bli cukup siji,
[04:16.73]Saban wadon diakali..
[04:21.48]Ganteng ganteng sepira,
[04:24.29]Mader eman ora sepira..
[04:28.42]
[04:42.97]>>>
[04:43.97]>>
[04:44.97]>
[04:45.97]Numpake jaran,
[04:48.97]Keliling ning kota paris..
[04:52.10]Kaca-mataan,
[04:54.92]Klambi abang clanane putih..
[04:58.73]Aja kadiran,
[05:01.23]Sampean dadi wong laris..
[05:04.36]Cinta nggo dolanan,
[05:07.23]Dumeh gampang luruh ganti..
[05:12.23]Aja ilok nganggep sepele,
[05:18.05]Perasaan wong wadon sih pada bae..
[05:23.85]
[05:25.79]Ganteng ganteng sepira,
[05:28.67]Mader eman ora sepira..
[05:31.98]Daripada awak gering,
[05:35.24]Sering gawe ati lara..
[05:38.74]Daripada pikir pusing,
[05:41.49]Masih mending putus cinta..
[05:45.12]
[05:50.86]Arep kapan insape,
[05:53.43]Modal ganteng pira lawase..
[05:56.81]Destarata samiaji,
[05:59.49]Karungane pinggir kali..
[06:02.68]Main cinta bli cukup siji,
[06:05.99]Saban wadon diakali..
[06:10.99]Ganteng ganteng sepira,
[06:13.56]Mader eman ora sepira..
[06:17.24]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s