Ganteng Ganteng Sepira


Versi: Sri Avista

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

reff:
Numpake jaran,
Keliling ning kota paris..
Kaca-mataan,
Klambi abang clanane putih..

Aja kadiran,
Sampean dadi wong laris..
Cinta nggo dolanan,
Dumeh gampang luruh ganti..
Aja ilok nganggep sepele,
Perasaan wong wadon sih pada bae..

Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..
Daripada awak gering,
Sering gawe ati lara..
Daripada pikir pusing,
Masih mending putus cinta..

Arep kapan insape,
Modal ganteng pira lawase..
Destarata samiaji,
Karungane pinggir kali..
Main cinta bli cukup siji,
Saban wadon diakali..
Ganteng ganteng sepira,
Mader eman ora sepira..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *