Setengah Setia


Vita-KDI_9
Versi: Vita KDI

OPO WIS DADI GARISE URIPKU,
NANDANG LORO ASMORO SING KOYO NGENE..
SLIRAMU SING TANSAH TAK PUJI-PUJI,
JEBULO RA TULUS NRESNANI AKU..

AMBLESE SURYO WAYAH KANTI WENGI,
GAWE KAHANAN PETENG LANGIT LAN BUMI..
SEMONO UGO RASANING ATIKU,
PETENG NDEDET NGAMBORO ING ANGKOSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

reff:
OPO WIS DADI GARISE URIPKU,
NANDANG LORO ASMORO SING KOYO NGENE..
SLIRAMU SING TANSAH TAK PUJI-PUJI,
JEBULO RA TULUS NRESNANI AKU..

AMBLESE SURYO WAYAH KANTI WENGI,
GAWE KAHANAN PETENG LANGIT LAN BUMI..
SEMONO UGO RASANING ATIKU,
PETENG NDEDET NGAMBORO ING ANGKOSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..
——————
[ver: lyrics]
[id: ncpbbzch]
[ar: Vita KDI]
[ti: Setengah Setia]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.02]Setengah Setia
[00:00.02]by: Vita KDI
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Opo wis dadi garise uripku,
[00:40.00]Nandang loro asmoro
[00:43.43]sing koyo ngene..
[00:47.04]Sliramu sing tansah tak puji-puji,
[00:53.58]Jebul ora tulus nresnani aku..
[01:00.66]
[01:03.78]Amblese suryo
[01:05.95]wayah kanti wengi,
[01:10.37]Gawe kahanan peteng
[01:13.79]langit lan bumi..
[01:17.51]Semono ugo rasaning atiku,
[01:24.05]Peteng ndedet
[01:26.08]ngamboro ing angkoso..
[01:33.14]Setengah setia
[01:36.51]tresnamu neng aku,
[01:41.04]Gawe gelo rasaning ati..
[01:48.33]Kuwi telpon sopo,
[01:51.86]sms neng sopo
[01:55.35]Atiku dadi curigo..
[02:00.90]
[02:03.58]Setengah setia
[02:05.76]kangenmu neng aku,
[02:11.24]Soyo loro dadaku iki..
[02:19.26]Wingi karo sopo,
[02:21.63]njur tumindak opo
[02:25.85]Kok gawe aku nelongso..
[02:31.33]
[02:58.85]>>>
[02:59.85]>>
[03:00.85]>
[03:01.85]Opo wis dadi garise uripku,
[03:08.85]Nandang loro asmoro
[03:11.77]sing koyo ngene..
[03:15.39]Sliramu sing tansah tak puji-puji,
[03:22.22]Jebul ora tulus nresnani aku..
[03:28.76]
[03:32.62]Amblese suryo
[03:34.40]wayah kanti wengi,
[03:38.91]Gawe kahanan peteng
[03:42.26]langit lan bumi..
[03:45.69]Semono ugo rasaning atiku,
[03:52.15]Peteng ndedet
[03:54.38]ngamboro ing angkoso..
[04:01.36]Setengah setia
[04:04.47]tresnamu neng aku,
[04:09.07]Gawe gelo rasaning ati..
[04:16.48]Kuwi telpon sopo,
[04:20.51]sms neng sopo
[04:24.23]Atiku dadi curigo..
[04:29.34]
[04:32.32]Setengah setia
[04:35.88]kangenmu neng aku,
[04:40.47]Soyo loro dadaku iki..
[04:47.88]Wingi karo sopo,
[04:50.98]njur tumindak opo
[04:54.73]Kok gawe aku nelongso..
[04:59.64]
[05:02.67]Setengah setia
[05:05.85]tresnamu neng aku,
[05:10.83]Gawe gelo rasaning ati..
[05:18.18]Kuwi telpon sopo,
[05:21.66]sms neng sopo
[05:25.08]Atiku dadi curigo..
[05:30.74]
[05:33.72]Setengah setia
[05:36.78]kangenmu neng aku,
[05:41.24]Soyo loro dadaku iki..
[05:48.59]Wingi karo sopo,
[05:51.40]njur tumindak opo
[05:55.43]Kok gawe aku nelongso..
[06:01.60]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s