Setengah Setia

Versi: Vita KDI

OPO WIS DADI GARISE URIPKU,
NANDANG LORO ASMORO SING KOYO NGENE..
SLIRAMU SING TANSAH TAK PUJI-PUJI,
JEBULO RA TULUS NRESNANI AKU..

AMBLESE SURYO WAYAH KANTI WENGI,
GAWE KAHANAN PETENG LANGIT LAN BUMI..
SEMONO UGO RASANING ATIKU,
PETENG NDEDET NGAMBORO ING ANGKOSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

reff:
OPO WIS DADI GARISE URIPKU,
NANDANG LORO ASMORO SING KOYO NGENE..
SLIRAMU SING TANSAH TAK PUJI-PUJI,
JEBULO RA TULUS NRESNANI AKU..

AMBLESE SURYO WAYAH KANTI WENGI,
GAWE KAHANAN PETENG LANGIT LAN BUMI..
SEMONO UGO RASANING ATIKU,
PETENG NDEDET NGAMBORO ING ANGKOSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *