Katon Katonen (rudi)


Versi: Rudi CH

Sun nggo melek ngaton ring moto,
Sun nggo merem ngaton nong ati,
Kepikiran kangen isun iki..

Raino bengi sing enak mangan,
Pikiran bingung sing karuan,
Sun metenggengen moto walangen..
Sun metenggengen moto walangen..

reff:
Kangen kangen isun kangen nong riko,
Seneng seneng sing ono wong liyo..

Kangen kangen isun kangen nong riko,
Seneng seneng sing ono wong liyo..
Mugo mugo kelaksanan kangen sun iki,
Mugo mugo keturutan karepe ati..

Raino bengi sing enak mangan,
Pikiran bingung sing karuan,
Sun metenggengen moto walangen..
Sun metenggengen moto walangen..

reff:
Kangen kangen isun kangen nong riko,
Seneng seneng sing ono wong liyo..

Kangen kangen isun kangen nong riko,
Seneng seneng sing ono wong liyo..
Mugo mugo kelaksanan kangen sun iki,
Mugo mugo keturutan karepe ati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *