Patung Pajangan


Dewi-Anjani_1
Versi: Dewi Anjani

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..
——————
[ver: lyrics]
[id: uwunbnch]
[ar: Dewi Anjani]
[ti: Patung Pajangan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Patung Pajangan
[00:00.02]by: Dewi Anjani
[00:50.02]
[00:52.38]>>>
[00:53.38]>>
[00:54.38]>
[00:55.38]Aja gawe mules ning weteng,
[01:00.32]Aja gawe pikiran pangleng..
[01:06.90]Turu bareng ora gelem,
[01:13.46]Ndodok loroan raine minger..
[01:22.16]
[01:36.90]Percuma kula kawinan,
[01:41.27]Yen turu pisah-pisahan..
[01:48.22]Gulang-guling dewek bae,
[01:54.28]Arep kapan kula disandunge..
[02:03.71]
[02:26.96]>>>
[02:27.96]>>
[02:28.96]>
[02:29.96]Wis luwih sewulan kula kawinan,
[02:35.96]Tapi durung pernah asih-asihan..
[02:42.58]
[02:55.78]Yen kakang bli cinta,
[02:58.72]Nangapa ngawin kula..
[03:01.90]Aja gawe ketuwon,
[03:04.84]Ning atine wong wadon..
[03:08.66]Kula dudu patung pajangan,
[03:12.28]Tapi kula rabine sampean..
[03:19.34]
[03:21.22]Percuma kula kawinan,
[03:26.89]Yen turu pisah-pisahan..
[03:32.90]Gulang-guling dewek bae,
[03:38.82]Arep kapan kula disandunge..
[03:47.88]
[04:11.76]>>>
[04:12.76]>>
[04:13.76]>
[04:14.76]Wis luwih sewulan kula kawinan,
[04:20.94]Tapi durung pernah asih-asihan..
[04:27.50]
[04:40.51]Yen kakang bli cinta,
[04:43.40]Nangapa ngawin kula..
[04:46.57]Aja gawe ketuwon,
[04:49.40]Ning atine wong wadon..
[04:53.39]Kula dudu patung pajangan,
[04:56.89]Tapi kula rabine sampean..
[05:04.02]
[05:06.07]Aja gawe mules ning weteng,
[05:10.64]Aja gawe pikiran pangleng..
[05:17.63]Turu bareng ora gelem,
[05:24.07]Ndodok loroan raine minger..
[05:32.70]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s