Patung Pajangan


Versi: Dewi Anjani

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Percuma kula kawinan,
Yen turu pisah-pisahan..
Gulang-guling dewek bae,
Arep kapan kula disandunge..

reff:
Wis luwih sewulan kula kawinan,
Tapi durung pernah asih-asihan..

Yen kakang bli cinta,
Nangapa ngawin kula..
Aja gawe ketuwon,
Ning atine wong wadon..
Kula dudu patung pajangan,
Tapi kula rabine sampean..

Aja gawe mules ning weteng,
Aja gawe pikiran pangleng..
Turu bareng ora gelem,
Ndodok loroan raine minger..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *