Seneng Hang Langgeng


Versi: Candra Banyu

Isun sing arep maning,
Balikan ambi riko..
Kadhung mung pungkasane,
Ngeloro ati maning..

Cukup semene bain,
Sing kiro sun baleni maning..
Salah pilihe ati,
Cukup entek nong riko..

reff:
Serngenge rantag tondo raino,
Koyo anane isun saiki..
Sing kiro isun kelantur lantur,
Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
Mapag seneng hang langgeng..

Cukup semene bain,
Sing kiro sun baleni maning..
Salah pilihe ati,
Cukup entek nong riko..

reff:
Serngenge rantag tondo raino,
Koyo anane isun saiki..
Sing kiro isun kelantur lantur,
Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
Mapag seneng hang langgeng..

Serngenge rantag tondo raino,
Koyo anane isun saiki..
Sing kiro isun kelantur lantur,
Sun mesti oleh ganti hang sempurno..
Mapag seneng hang langgeng..
Mapag seneng hang langgeng..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *