Takdir


Alan-Subagja
Versi: Alan Subagja

Sampe kapan urip kula sengsara,
Banyu mata nelesi pipi bli krasa..
Mama kiyen manjing penjara,
Adi siji wis langka ning dunya..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

reff:
Kapan pa jaksa mama disidang,
Mohon pa hakim ngupai keringanan..

Harta benda umah siji melayang,
Kanggo ngurus mama sing ditahan..
Wis nasib mama manjing ning tahanan,
Wis takdir adi manjing ning kuburan..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

reff:
Kapan pa jaksa mama disidang,
Mohon pa hakim ngupai keringanan..

Harta benda umah siji melayang,
Kanggo ngurus mama sing ditahan..
Wis nasib mama manjing ning tahanan,
Wis takdir adi manjing ning kuburan..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..

reff:
Kapan pa jaksa mama disidang,
Mohon pa hakim ngupai keringanan..

Harta benda umah siji melayang,
Kanggo ngurus mama sing ditahan..
Wis nasib mama manjing ning tahanan,
Wis takdir adi manjing ning kuburan..

Sampe kapan urip kula sengsara,
Banyu mata nelesi pipi bli krasa..
Mama kiyen manjing penjara,
Adi siji wis langka ning dunya..

Arep tulung lan sambat sambat ning sapa,
Ati bingung pikiran ora berdaya..
Aduh gusti kang kuasa,
Muga mama bebas sing penjara..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vivvbnch]
[ar: Alan Subagja]
[ti: Takdir]
[al: Tembang Tarling Vol.4]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:40]
[00:00.08]Takdir
[00:00.08]by: Alan Subagja
[00:27.08]
[00:29.08]>>>
[00:30.08]>>
[00:31.08]>
[00:32.08]Sampe kapan urip kula sengsara,
[00:38.97]Banyu mata nelesi pipi bli krasa..
[00:45.48]Mama kiyen manjing penjara,
[00:52.26]Adi siji wis langka ning dunya..
[00:59.45]
[01:07.49]Arep tulung lan sambat
[01:10.34]sambat ning sapa,
[01:14.20]Ati bingung pikiran ora berdaya..
[01:20.63]Aduh gusti kang kuasa,
[01:27.26]Muga mama bebas sing penjara..
[01:33.89]
[02:05.08]>>>
[02:06.08]>>
[02:07.08]>
[02:08.08]Kapan pa jaksa mama disidang,
[02:14.28]Mohon pa hakim ngupai keringanan..
[02:20.15]
[02:27.59]Harta benda umah siji melayang,
[02:33.35]Kanggo ngurus mama sing ditahan..
[02:41.43]Wis nasib mama manjing ning tahanan,
[02:47.11]Wis takdir adi manjing ning kuburan..
[02:54.24]Arep tulung lan sambat
[02:59.18]sambat ning sapa,
[03:02.55]Ati bingung pikiran ora berdaya..
[03:09.56]Aduh gusti kang kuasa,
[03:14.24]Muga mama bebas sing penjara..
[03:22.30]
[03:53.31]>>>
[03:54.31]>>
[03:55.31]>
[03:56.31]Kapan pa jaksa mama disidang,
[04:02.55]Mohon pa hakim ngupai keringanan..
[04:08.81]
[04:15.51]Harta benda umah siji melayang,
[04:21.77]Kanggo ngurus mama sing ditahan..
[04:29.76]Wis nasib mama manjing ning tahanan,
[04:35.52]Wis takdir adi manjing ning kuburan..
[04:43.89]Arep tulung lan sambat
[04:47.20]sambat ning sapa,
[04:50.83]Ati bingung pikiran ora berdaya..
[04:58.38]Aduh gusti kang kuasa,
[05:03.27]Muga mama bebas sing penjara..
[05:10.64]
[05:41.59]>>>
[05:42.59]>>
[05:43.59]>
[05:44.59]Kapan pa jaksa mama disidang,
[05:50.59]Mohon pa hakim ngupai keringanan..
[05:56.84]
[06:03.97]Harta benda umah siji melayang,
[06:10.33]Kanggo ngurus mama sing ditahan..
[06:17.84]Wis nasib mama manjing ning tahanan,
[06:23.84]Wis takdir adi manjing ning kuburan..
[06:32.40]Sampe kapan urip kula sengsara,
[06:39.22]Banyu mata nelesi pipi bli krasa..
[06:46.27]Mama kiyen manjing penjara,
[06:52.90]Adi siji wis langka ning dunya..
[06:59.21]
[07:07.46]Arep tulung lan sambat
[07:10.34]sambat ning sapa,
[07:14.21]Ati bingung pikiran ora berdaya..
[07:21.46]Aduh gusti kang kuasa,
[07:27.52]Muga mama bebas sing penjara..
[07:34.02]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s