Dongengan


Gesang_3
Versi: Gesang

Sinten purun kulo dongengi,
Dongenge sadulur ndeso..
Sugih sawah lan sugih pari,
Ayeman ati ora murko..

Ageng labuhe dateng negari,
Rupo arto lan rupo bondo..
Jaman gerilya ing nguni,
Tiyang kutho ngungsi teng ndeso..

reff:
Si kakang lan mbakyu sing nampi,
Lahir batin suko lan rilo..
Jamin panggenan lan jamin tedhi,
Luwung senadyan coro ndeso..

Kocape mbiyen naliko kuwi,
Sopo wonge podho rumongso..
Terima kasih batine muni,
Suk yen aman walesku opo..

reff:
Tutuge dongeng puniki,
Indonesia pun merdeko..
Dikantheni tatanan adi,
Ngajeni mring podho manungso..

Welinge sing dongengke niki,
Yen kakang lan mbakyu teng kutho..
Walese ojo nganti lali,
Lan ojo disio-sio..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cwcwblch]
[ar: Gesang]
[ti: Dongengan]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.02]Dongengan
[00:00.02]by: Gesang
[00:15.02]
[00:17.02]>>>
[00:18.02]>>
[00:19.02]>
[00:20.02]Sinten purun kulo dongengi,
[00:27.22]Dongenge sadulur ndeso..
[00:35.30]Sugih sawah lan sugih pari,
[00:43.08]Ayeman ati ora murko..
[00:50.10]
[00:53.15]Ageng labuhe dateng negari,
[01:00.74]Rupo arto lan rupo bondo..
[01:09.27]Jaman gerilya ing nguni,
[01:15.93]Tiyang kutho ngungsi teng ndeso..
[01:23.15]
[01:55.79]>>>
[01:56.79]>>
[01:57.79]>
[01:58.79]Si kakang lan mbakyu sing nampi,
[02:06.79]Lahir batin suko lan rilo..
[02:15.11]Jamin panggenan lan jamin tedhi,
[02:23.19]Luwung senadyan coro ndeso..
[02:30.91]
[02:33.41]Kocape mbiyen naliko kuwi,
[02:39.81]Sopo wonge podho rumongso..
[02:48.15]Terima kasih batine muni,
[02:54.81]Suk yen aman walesku opo..
[03:02.02]
[03:35.72]>>>
[03:36.72]>>
[03:37.72]>
[03:38.72]Tutuge dongeng puniki,
[03:45.72]Indonesia pun merdeko..
[03:54.63]Dikantheni tatanan adi,
[04:01.71]Ngajeni mring podho manungso..
[04:08.74]
[04:11.04]Welinge sing dongengke niki,
[04:17.88]Yen kakang lan mbakyu teng kutho..
[04:25.67]Walese ojo nganti lali,
[04:33.26]Lan ojo disio-sio..
[04:41.66]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s