Kepekso Dadi TKW

Versi: Rini Epeledhut

Bingung atiku neng rumah tanggaku,
Nduwe bojo ninggalke aku..
Kegoda rondo lali keluargo,
Kok mentolo lali karo aku iki sopo..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Iki piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Kudu piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *