Kepekso Dadi TKW


Rini-Epeledhut_4
Versi: Rini Epeledhut

Bingung atiku neng rumah tanggaku,
Nduwe bojo ninggalke aku..
Kegoda rondo lali keluargo,
Kok mentolo lali karo aku iki sopo..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Iki piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..

Wis mentok dalane neng sandang pangane,
Kepekso aku dadi tkw..
Ajur atine remuk sak kabehane,
Kudu piye bingung lehku arep ngutarake..

reff:
Iki wis dadi nasibku,
Ra nduwe bojo neng luar negri
Dadi pembantu..

Iki kabeh suratanku,
Kenangan urip marang sliramu
Wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..
Kenanganmu wis ra payu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cbaqbuch]
[ar: Rini Epeledhut]
[ti: Kepekso Dadi TKW]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:00.04]Kepekso Dadi TKW
[00:00.04]by: Rini Epeledhut
[00:36.84]
[00:38.84]>>>
[00:39.84]>>
[00:40.84]>
[00:41.84]Bingung atiku
[00:44.34]neng rumah tanggaku,
[00:47.93]Nduwe bojo ninggalke aku..
[00:56.07]Kegoda rondo lali keluargo,
[01:02.42]Kok mentolo
[01:06.43]lali karo aku iki sopo..
[01:12.56]
[01:16.35]Wis mentok dalane
[01:20.14]neng sandang pangane,
[01:23.88]Kepekso aku dadi tkw..
[01:30.97]Ajur atine remuk sak kabehane,
[01:37.93]Iki piye bingung
[01:42.44]lehku arep ngutarake..
[01:48.84]
[02:14.33]>>>
[02:15.33]>>
[02:16.33]>
[02:17.33]Iki wis dadi nasibku,
[02:24.36]Ra nduwe bojo neng luar negri
[02:27.66]Dadi pembantu..
[02:33.95]
[02:40.53]Iki kabeh suratanku,
[02:47.50]Kenangan urip marang sliramu
[02:51.17]Wis ra payu..
[02:58.20]Kenanganmu wis ra payu..
[03:10.78]
[03:14.12]Wis mentok dalane
[03:17.08]neng sandang pangane,
[03:21.38]Kepekso aku dadi tkw..
[03:29.09]Ajur atine remuk sak kabehane,
[03:35.62]Kudu piye bingung
[03:39.41]lehku arep ngutarake..
[03:46.57]
[04:12.02]>>>
[04:13.02]>>
[04:14.02]>
[04:15.02]Iki wis dadi nasibku,
[04:21.78]Ra nduwe bojo neng luar negri
[04:25.20]Dadi pembantu..
[04:31.11]
[04:37.46]Iki kabeh suratanku,
[04:44.41]Kenangan urip marang sliramu
[04:49.09]Wis ra payu..
[04:55.56]Kenanganmu wis ra payu..
[05:09.56]Kenanganmu wis ra payu..
[05:21.94]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s