Katon Katonen (demy)

Versi: Demy

Semene wis isun lakoni,
Sampek kapan isun goleti..
Hang gawe batin isun demen,
Hang gawe batin isun tentrem..
Opo tah riko magih ono,
Kadhung magih atinisun lego..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

Opo magih riko iling isun,
Ring riwayat bengen-bengene..
Riko lan isun bengen dadi siji,
Masio sing ono taline roso..
Isun sak benere,
Demen ambi riko..

Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

reff:
Sakat riko wis sing ono,
Ninggal isun dewek ring deso..
Ring endi bain riko menyang,
Raino bengi sun katon-katonen..
Riko hang dadi impenan,
Yo mung riko hang dadi angenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *