Mung Siji (enny koesrini)

“Mung Siji Enny Koesrini”

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..

reff:
RA KEPINGIN AKU NYINGKIRI,
SOKO COBANING URIPKU IKI,
ORA MENGKONO..

MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE,
KATENTREMAN LAN TRESNO SEJATI,
BEBRAYAN URIP..

SUK KAPAN NGGONKU NGLAKONI,
BISANING TENTREM..
RA TAU DADI OMONGAN,
LAN DIGANTI NELONGSO..

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *