Mung Siji (enny koesrini)


Enny-Koesrini
Versi: Enny Koesrini

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..

reff:
RA KEPINGIN AKU NYINGKIRI,
SOKO COBANING URIPKU IKI,
ORA MENGKONO..

MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE,
KATENTREMAN LAN TRESNO SEJATI,
BEBRAYAN URIP..

SUK KAPAN NGGONKU NGLAKONI,
BISANING TENTREM..
RA TAU DADI OMONGAN,
LAN DIGANTI NELONGSO..

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cicobuch]
[ar: Enny Koesrini]
[ti: Mung Siji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:32]
[00:00.05]Mung Siji
[00:00.05]by: Enny Koesrini
[00:29.05]
[00:31.05]>>>
[00:32.05]>>
[00:33.05]>
[00:34.05]Keturon lemes awakku,
[00:39.25]Amargo ngelamun..
[00:46.00]Nelongso sedih sebabe,
[00:50.94]Ngrasakke uripku..
[00:57.17]Ra tau aku nglakoni,
[01:02.40]Katresnan sejati..
[01:08.14]
[01:14.00]Durung nglakoni seneng,
[01:19.25]Nanging wis kuciwo..
[01:24.73]Kapan anggone sirno,
[01:31.78]Nelangsaning uripku..
[01:36.53]
[01:57.43]>>>
[01:58.43]>>
[01:59.43]>
[02:00.43]Ra kepingin aku nyingkiri,
[02:06.43]Soko cobaning uripku iki,
[02:12.47]Ora mengkono..
[02:17.88]
[02:29.03]Mung siji sing tak karepake,
[02:35.48]Katentreman lan tresno sejati,
[02:41.56]Bebrayan urip..
[02:47.54]Suk kapan nggonku nglakoni,
[02:52.94]Bisaning tentrem..
[02:58.38]Ra tau dadi omongan,
[03:04.75]Lan diganti nelongso..
[03:10.87]
[03:15.45]Keturon lemes awakku,
[03:22.41]Amargo ngelamun..
[03:28.51]Nelongso sedih sebabe,
[03:34.29]Ngrasakke uripku..
[03:40.02]Ra tau aku nglakoni,
[03:45.80]Katresnan sejati..
[03:51.59]
[03:57.13]Durung nglakoni seneng,
[04:02.35]Nanging wis kuciwo..
[04:09.02]Kapan anggone sirno,
[04:15.18]Nelangsaning uripku..
[04:19.86]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s