Srabi Digulani


Susy-Arzetty_Suka-Wijaya_4
Versi: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..

reff:
Lk:
Kader gah pengen srabi,
Tangi esuk ora dituruti..

Nok kakang pengen pisan,
Ngilere ora kejagan..

Pr:
Kula lagi bli kiyeng,
Dudu saking ora gelem..
Jalukane laki,
Tek turuti tapi sukiki..

Lk:
Yen Jagat wayah esuk,
Wetenge nyapat matane ngantuk..
Nok kakang pengen srabi,
Sing ireng metuktuk terus digulani..

Pr:
Kakang aja ngalem-alem,
Wong wis tua mambu kembang pelem..

Lk:
Nok kakang kaya ngiler,
Kepengen srabi ning pinggir dalan..
Ngebul bathuk pawone,
Sing kiyer-kiyer damar tengere..

Pr:
Kula tangine pratin,
Apa maning usum kami diding..
——————
[ver: lyrics]
[id: pwnvbvch]
[ar: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya]
[ti: Srabi Digulani]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:31]
[00:00.02]Srabi Digulani
[00:00.02]by: Susy Arzetty ft. Suka Wijaya
[01:02.02]
[01:04.94]>>>
[01:05.94]>>
[01:06.94]>
[01:07.94]Lk: Yen jagat wayah esuk,
[01:10.94]Lk: Wetenge nyapat matane ngantuk..
[01:14.36]Lk: Nok kakang pengen srabi,
[01:17.55]Lk: Sing ireng metuktuk terus digulani..
[01:21.11]Pr: Kakang aja ngalem-alem,
[01:24.67]Pr: Wong wis tua mambu kembang pelem..
[01:29.05]
[01:38.81]Lk: Nok kakang kaya ngiler,
[01:41.69]Lk: Kepengen srabi ning pinggir dalan..
[01:45.62]Lk: Ngebul bathuk pawone,
[01:48.80]Lk: Sing kiyer-kiyer damar tengere..
[01:52.50]Pr: Kula tangine pratin,
[01:56.00]Pr: Apa maning usum kami diding..
[02:00.31]
[02:43.87]>>>
[02:44.87]>>
[02:45.87]>
[02:46.87]Lk: Kader gah pengen srabi,
[02:49.87]Lk: Tangi esuk ora dituruti..
[02:54.03]
[03:04.10]Lk: Nok kakang pengen pisan,
[03:06.66]Lk: Ngilere ora kejagan..
[03:12.29]Pr: Kula lagi bli kiyeng,
[03:15.73]Pr: Dudu saking ora gelem..
[03:19.60]Pr: Jalukane laki,
[03:22.72]Pr: Tek turuti tapi sukiki..
[03:27.72]
[03:29.66]Lk: Nok kakang kaya ngiler,
[03:33.16]Lk: Kepengen srabi ning pinggir dalan..
[03:37.03]Lk: Ngebul bathuk pawone,
[03:40.10]Lk: Sing kiyer-kiyer damar tengere..
[03:43.91]Pr: Kula tangine pratin,
[03:47.29]Pr: Apa maning usum kami diding..
[03:51.72]
[04:35.06]>>>
[04:36.06]>>
[04:37.06]>
[04:38.06]Lk: Kader gah pengen srabi,
[04:41.06]Lk: Tangi esuk ora dituruti..
[04:45.26]
[04:55.44]Lk: Nok kakang pengen pisan,
[04:58.26]Lk: Ngilere ora kejagan..
[05:02.94]Pr: Kula lagi bli kiyeng,
[05:06.52]Pr: Dudu saking ora gelem..
[05:10.82]Pr: Jalukane laki,
[05:13.82]Pr: Tek turuti tapi sukiki..
[05:18.88]
[05:21.70]Lk: Yen jagat wayah esuk,
[05:24.44]Lk: Wetenge nyapat matane ngantuk..
[05:28.14]Lk: Nok kakang pengen srabi,
[05:31.45]Lk: Sing ireng metuktuk terus digulani..
[05:35.20]Pr: Kakang aja ngalem-alem,
[05:38.70]Pr: Wong wis tua mambu kembang pelem..
[05:43.01]
[05:52.82]Lk: Nok kakang kaya ngiler,
[05:55.63]Lk: Kepengen srabi ning pinggir dalan..
[05:59.57]Lk: Ngebul bathuk pawone,
[06:02.69]Lk: Sing kiyer-kiyer damar tengere..
[06:06.45]Pr: Kula tangine pratin,
[06:09.89]Pr: Apa maning usum kami diding..
[06:14.45]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s